Ringo Starr drumt met The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls zijn ondertussen al 15 jaar te zien op Cartoon Network, en dat moet gevierd worden. Met een gloednieuwe special, waarin niemand minder dan Ringo Starr zijn opwachting maakt. De Beatles-legende speelt de flamboyante wiskundige Fibonacci Sequins, die uiteraard ook drumt en zingt.

De aflevering wordt pas op 20 januari uitgezonden, maar het liedje van Ringo Starr ter ere van Blossom, Bubbles en Buttercup werd wel al vrijgegeven. I wish I was a Powerpuff Girl is een nummer met een hoog popgehalte en heel veel kleur, zoals we van de Powerpuff Girls gewend zijn. Oordeel vooral zelf.
 

De volledige aflevering Dance Pantsed gaat op 20 januari in première op Cartoon Network in de Verenigde Staten. Voor Vlaanderen is het nog wachten tot augustus voor we The Powerpuff Girls niet enkel hun stad Townsville zien redden, maar zelfs de hele wereld

Het concept van de serie werd in 1992 bedacht door Craig McCrack, maar pas in 1998 kwam het debuut op tv. Het werd de best bekeken première op Cartoon Network en een groot succes bij zowel kinderen als volwassenen. The Powerpuff Girls werd vijf keer genomineerd voor een Emmy Award en haalde twee daarvan ook effectief binnen. De serie werd stopgezet in 2005, maar in 2009 volgde een special ter ere van het tienjarig bestaan van de meisjes. En nu, vijf jaar later, dus nog eentje.

 

Lees meer