Noxx haalt Wiz Khalifa naar Antwerpen: 5 redenen om ernaar toe te gaan

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Aanstaande maandag krijgt de Antwerpse club Noxx wereldster Wiz Khalifa over de vloer. Noxx heeft al jarenlang een flinke reputatie met het boeken van internationale artiesten. Met het binnenslepen van Wiz Khalifa vestigt Noxx zich opnieuw in de publiciteit na het vermeende faillissement van vorige maand. Vijf redenen om maandag naar het optreden te gaan!

1. Het is maandagavond, je hebt toch niets anders te doen!

Wiz Khalifa is veel interessanter dan de Sinksenfoor.

2. Edgy stage presence!

Hij geeft steengoede shows die achterin de zaal nog te inhaleren zijn. 

3. Het is goedkoop!

Een normaal optreden van hem kost ongeveer drie keer zo veel. 

4. Je krijgt inspiratie!

''Zelfs als je niet smoort, wat er ook in je omgaat - dat is wat de wereld zal veranderen'', zei hij tijdens één van zijn vele inspirerende optredens.

5. Geëngageerd wietgebruik!

Wiz steekt zijn passie niet onder stoelen of banken. Door het spul niet te verkopen, maar wel openlijk te gebruiken, doorbreekt hij het taboe van wietgebruik. Nu het in de VS aan het doordringen is dat legalisering van wiet drugscriminaliteit tegengaat, is zijn affiniteit met verdovende middelen meer dan alleen een gimmick!

Kaarten zijn te koop in de Fnac en online op www.noxxantwerp.be.