Apple-gekte rond 'iPhone Air' en iPhone 6

Apple plant de release van nieuwe snufjes, en dat betekent 'gelekte' informatie, al dan niet valse afbeeldingen en een hoop speculaties en opwinding. De nieuwste hype draait niet alleen rond de iPhone 6, maar ook rond een 5,5 inch-phablet die de iPhone Air zou gaan heten.

Het internet staat al vol met afbeeldingen van hoe de iPhone 6 eruit zou kunnen zien. Hij zou half september moeten verschijnen, volgens geruchten binnen de industrie de 25ste. Apple Insider las op een Chinese site dat de iPhone 6 mogelijk aangekondigd wordt op 15 september, tien dagen voor de lancering in de eerste groep landen. Apple Insider heeft daar echter twijfels over, aangezien Apple producten altijd heeft gelanceerd op vrijdag, en 25 september een donderdag is.

De 4,7 inch grote iPhone 6 met 32 GB geheugen zou zo'n 850 dollar gaan kosten. De phablet van 5,5 inch zou volgens de speculaties een prijskaartje van 1.000 dollar krijgen. Ook van dat grotere toestel circuleren al afbeeldingen van het vermoedelijke uiterlijk, met rondere randen rond het grotere scherm van het gladdere gadget. Het design lijkt zo wat op de HTC One.

De gekte gaat zelfs zo ver dat al 'mock-ups' van toestellen worden vergeleken...

 

Lees meer

Bron: dnaindia.com