11 redenen waarom een oudere man het perfecte lief is

"Plezant zeker, zo'n groen blaadje in huis?", gevolgd door een vette knipoog of een welgemeende "het is zeker voor 't geld". Willen of niet, maar opmerkingen als deze zijn blijkbaar onvermijdelijk als je een stukje ouder bent dan je vriendin. Nochtans heeft een oudere man zijn lief heel wat te bieden, te beginnen bij deze 11 dingen: 

1. Je hebt tonnen meer ervaring

Simpelweg omdat je al veel meer hebt meegemaakt. En de lessen die je kon trekken uit je fouten, kan je nu - zonder betweterig over te komen- netjes doorgeven aan je lief, waardoor zij meteen de beste raadgever OOIT in huis heeft en je nooit meer wil laten gaan.

2. Yup, ook in de slaapkamer

De tijd dat jouw ego een deuk kreeg elke keer je aan je liefje moest vragen wat ze wou in de slaapkamer, is al even voorbij. Nope, jij hebt lef én zelfvertrouwen tussen de lakens en weet dankzij je ervaring exáct hoe je jouw meisje in hogere sferen moet brengen... Rest haar enkel te genieten, genieten, en nog meer te genieten! Oh, wat kan het leven toch hard zijn!

3. Plus: je bent niet vies van een experimentje hier en daar

Je hebt al zoveel gedaan en geprobeerd dat je verbeelding een pakje verder reikt dan "OMG, misschien moet ik je zoenen én strelen tegelijk?". Vergeet het geklungel, met jou worden haar stoutste fantasietjes werkelijkheid! 

4. Je weet dingen waar zij nog nooit in haar leven van gehoord heeft...

Hoewel jullie op zo veel vlakken op dezelfde lijn zitten, is het onvermijdelijk dat je dankzij jouw leeftijd heel wat films, boeken en muziek hebt gezien, gelezen en gehoord waarvan je lief het bestaan niet eens afwist. Tot nu dan toch, want voortaan kan ze ongegeneerd indruk maken bij haar vrienden en (oudere) broer(s) en zus(sen), en daar is ze jou maar wat dankbaar voor!

5. Je bent haar grootste steun

Je begrijpt het belang van er zijn voor iemand, en dan niet alleen als de goesting het grootst is, maar ook op de momenten dat ze jouw steun het hardst kan gebruiken. Horen we daar iemand het woord "perfect" droppen? Oew yeah, you ARE!

6. Ze hoeft jou niet meer te "prepareren"

Kussentjes in de zetel, kaarsjes op tafel, nieuwe schoenen kopen terwijl haar oude eigenlijk nog perfect zijn... Jij hebt uit je eerdere relaties geleerd én gevoeld dat hierover discussiëren met vrouwen verspilde energie is, dus laat je jouw lief maar lekker doen. Iedereen tevreden!

7. Je kent jezelf

Niemand is perfect, maar jij hebt intussen wel de beste versie van jezelf gevonden. Daarnaast heb je geleerd wat jouw plus- én minpunten zijn, waardoor je er open met haar kan over praten. En laat communicatie nu net datgene zijn waar vrouwen zo verzot op zijn! 

8. Én je hebt stabiliteit gevonden in je leven

Van de drang om je nog 1.000 keer te herontdekken ben je al even verlost. Je hebt jouw leven volledig op het juiste spoor, en dat zorgt voor een gezonde dosis stabiliteit in jullie relatie, waar zij uiteindelijk mee de vruchten van plukt. Win-win!

9. Ook op financieel vlak

De jaren dat jij je loon verbraste aan onbenulligheden ligt al even achter jou. Jij weet dat wie iets wil opbouwen in het leven, maar beter een spaarboekje bijhoudt. De gedachte aan jullie eigen liefdesnestje is voor je lief al genoeg om jouw goede spaargewoontes te volgen!

10. Je bent helemaal klaar om je te settelen

En yup, ook de "no, no, noooo, ik geef mijn vrijheid nooit, never, jamais op"-fase ben jij al even voorbij. Je weet perfect hoe het is om als single door het leven te gaan en bent 1.000 procent klaar om de rest van je dagen met de vrouw van je dromen onder hetzelfde dak te wonen. Bindingsangst? Been there, done that. Tijd voor de real stuff!

11. En natuurlijk: je bent woest aantrekkelijk

Hoewel jouw lief makkelijk een man van haar eigen leeftijd kan vinden, kiest ze toch voor jou, voor jou en voor jou alleen. Waarom? Omdat ze jou woest aantrekkelijk vindt, en terecht! De meeste mensen zullen het nooit begrijpen, maar de spanning die tussen jullie hangt, is gewoon zo onweerstaanbaar dat jullie er wel móeten aan toegeven. En ja hoor, haar zin in jou is werkelijk on-ver-zadigbaar... You are one lucky bastard!

Lees meer