Gespot op 2ememain.be: schilderijen van Rik Daems (Open Vld) aan 1.150 euro 't stuk

Als je een koopje wil doen, moet je naar 2ememain.be gaan. Daar staan twee schilderijen van Open Vld'er Rik Daems te koop voor de zachte prijs van 1.150 euro. Enkele jaren geleden noemde hij zijn wijn "bocht". Benieuwd wat hij over zijn kunst zou zeggen ...

"Ik krijg wel eens de vraag of mijn kinderen ze gemaakt hebben, maar het zijn werken van Rik Daems. Ze komen uit zijn privécollectie", zo omschreef Maggie De Block enkele jaren geleden de schilderijen van Open Vld'er Rik Daems. Ze had twee van zijn stukken hangen in haar kabinet hangen.

Wie vandaag een koopje wil doen en voor een prikje een schilderij van de politicus wil bemachtigen, moet op 2ememain.be zijn. Daar staan twee van zijn werken voor 1.150 euro te koop.

Wat Daems zelf vindt van zijn schilderijen is maar de vraag. In ieder geval: als hij zijn schilderijen even hoog aanprijst als zijn wijn, zal het niet veel voorstellen. In De Laatste Show noemde hij zijn eigen wijn "bocht" toen hij blind moest proeven. "Dat vind ik echt niet goed", klonk het.

 

Lees meer