Daar is Dimitri Bontinck weer: na Phaedra verklaart hij nu zijn liefde aan Lesley-Ann Poppe in hilarisch filmpje

Lesley-Ann Poppe is op zoek naar de ideale man en krijgt daarvoor de hulp van het weekblad Story. En die kans kan Dimitri Bontinck echt niet laten liggen, want ook hij is terug op zoek naar een relatie. Hij vroeg het eerder al 'aan' met Phaedra Hoste, maar zij moest daar niet te veel van weten. Misschien heeft de manier waarop Dimi haar naam uitspreekt daar wel iets mee te maken. Of misschien heeft "P-hajdra" het gewoon niet zo voor zijn ongelooflijk dikke ego. Wie zal het zeggen?

Hij moet het toch bijna expres doen, zichzelf zo belachelijk blijven maken? Dimitri Bontinck heeft - nadat hij eerder al afgewezen was door ex-Miss Belgi Phaedra Hoste - nu zijn liefde verklaard aan Lesley-Ann Poppe in een bijna karikaturale videoboodschap. Hij gooit al zijn troeven op tafel om de rondborstige blondine te overtuigen dat hij haar prins op het witte paard is. Hij vindt haar een sexy meid, ze zijn beiden gescheiden, ook hij houdt van de glitter and glamour en hij spreekt maar één taal: die van de liefde. Ze zijn toch gemaakt voor elkaar?

Maar daar stopt het nog niet. Hij geeft toe dat hij nog niet zo lang geleden nog viel voor "P-hajdra", maar dat dat als "brokkenpiloot niet van een leien dakje liep. It stranded up." Engels is duidelijk niet zijn taal van de liefde ...

"Ik ben geen voetballer, sweetie, maar ik ben wel sportief. Ik ben diepzeeduiker, dus kunnen we misschien samen eens naar de visjes en de koralen gaan kijken", gaat hij verder. En als ze daar nog niet voor valt, gooit hij maar "al zijn ervaring in het Midden-Oosten" in de schaal, want misschien kan hij haar wel helpen de regio te veroveren met haar cosmeticalijn.

Maar, ocharme Dimitri, het mocht niet baten. De ontmoetingen in de Stadsfeestzaal waren dan blijkbaar toch niet zo vruchtbaar als Bontinck denkt, want Poppe is toch niet helemaal overtuigd. "Het is wel grappig, maar ik weet niet of ik dit wel serieus moet nemen. Die kan dat toch niet menen?", vertelde ze op Q-Music. Maar volgens de radiopresentatoren van deze morgen deed hij zijn boodschap wel degelijk in alle ernst. Poppe wil Bontinck wel liever niet persoonlijk de rug keren, ze laat dat liever over aan de jury van Story of Sven Ornelis van de radio.

Bron: Het Nieuwsblad & De Gazet van Antwerpen

Lees meer