Klaar voor de Kubb Battle? Bloovi daagt opnieuw de Belgian Digital Scene uit!

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Op donderdag 20 augustus organiseert Bloovi voor de 2de keer de #BlooviBattle ofwel “The Battle of the Belgian Digital Scene”. Een avond waarop alle digitale bedrijven het kunnen opnemen tegen elkaar in een fameuze Kubb battle!

De Belgische digitale bedrijven ruilen het battlefield van hun dagdagelijkse business voor een Kubb terrein.
 De competitieve online marketeer, koelbloedige account manager, designer, developer met 'bring it on'-attitude en elke andere ambitieuze medewerker uit een digital agency, start-up of webbedrijf kan deelnemen.

De inzet is hoog

Er staat heel wat op het spel, de winnaar krijgt alle lof onder de vorm van forever fame & glory binnen de digital sector. Een prachtige stoeftrofee voor op kantoor hoort er ook bij en er vallen nog unieke prijzen te winnen van onze partners.

Unieke samenwerking met de organisatoren van het Belgisch kampioenschap Kubb.

Om het Kubb toernooi in goede banen te leiden werken we samen met de experten op dit vlak. De mensen van kubbspel.be (die in augustus ook het BK organiseren) nemen het Kubb aspect van deze netwerkavond op zich.

Nieuw: Voor de supporters & Party/networking people

Sterker in bovenhandse juichtechnieken dan onderhandse gooikunsten? Werp jouw Kubb team van af de zijlijn de strafste supporterskreten naar de overwinning toe! Geen Kubb team uit jouw bedrijf? Het ‘Party ticket’ biedt hier een vreugdevolle manier om er toch bij te zijn!

Train die onderhandse gooitechniek, werp een blik op het programma en val als een blok voor deze zomerse netwerkavond. The game is ON!

Wees erbij om royaal veel redenen!

  • Beleef een geweldige teamuitstap.
  • Battle tegen de Belgische digital scene.
  • Netwerk met de digitale sector.
  • Word King of the Battle of the Belgian Digital Scene.

Praktisch: