Meet the Minions! Dit zijn de belangrijkste personages in de Minions-film

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Het kan je niet ontgaan zijn: Minions draait nu in de zalen! Dat de Minions tegenwoordig bij Gru horen wist je wellicht al, maar waar komen ze eigenlijk vandaan? En welke Minions zijn er nou precies? We houden je niet langer in spanning, we hebben de belangrijkste personages voor je op een rijtje gezet. Maak kennis met Kevin, Stuart, Bob en de rest!

Dit is Kevin

© Sony Pictures Releasing Belgium

Kevin is niet alleen qua formaat groter dan de anderen, hij is qua persoonlijkheid ook de grote broer van het stel. Hij weet als geen ander dat Minions een meester nodig hebben en wil dolgraag de held zijn die hun nieuwe leider vindt. Hij overtuigt de rest om een nieuwe topschurk te vinden om te volgen. Kevin is beschermend naar zijn jongere ‘broers’ en erg zorgzaam.

Dit is Stuart

© Sony Pictures Releasing Belgium

Rockster. Dat is wat Stuart het allerliefste zou zijn. Hij is de ‘middelste broer’ en is eigenlijk een beetje vastgeroest in zijn tienerjaren, zelfs voor Minion maatstaven. Het liefst luiert hij een beetje rond en maakt muziek. Maar ook vrouwen (of brandpalen) versieren vindt hij het fijnste wat er is.

En dan hebben we nog Bob

© Sony Pictures Releasing Belgium

Bob is het typische jongste broertje van het stel. De eeuwige Benjamin, erop gebrand om zichzelf te bewijzen en het iedereen naar zijn zin te maken. Hij is jong en volledig onschuldig en houdt van alles en iedereen die hij tegenkomt. Onvoorwaardelijk. Helaas brengt deze onschuldige onbezorgdheid Bob nog weleens in de problemen en in bijzondere situaties.

Superschurk Scarlet Overkill (Sandra Bullock)

© Sony Pictures Releasing Belgium

Wie dacht dat mannen enkel superschurken konden zijn, think again. Scarlet Overkill is de opperschurk en veegt de vloer aan met elke mannelijke slechterik. Als eerste vrouwelijke superschurk heb je natuurlijk een reputatie hoog te houden. Scarlet is niet alleen stijlvol, maar ook zeer temperamentvol en opvliegend. Ze is geobsedeerd door het Koninklijk Huis van Engeland en zal het niet snel vergeten als je haar tegenwerkt…

Dit is Herb (Jon Hamm)

© Sony Pictures Releasing Belgium

Herb Overkill is de man van Scarlet en hij is tot over zijn oren verliefd op haar en steunt haar maar wat graag bij al haar snode plannen. Hij is niet alleen scherp gekleed, maar vindt ook uitermate handige gadgets en andere kwaadaardige uitvindingen uit. Deze komen een superschurk altijd goed van pas!

Ontmoet Walter Nelson (Michael Keaton)

© Sony Pictures Releasing Belgium

Zelfs als liefhebbende familieman kun je ook een schurk zijn. Dat bewijst Walter Nelson, het hoofd van een familie van boeven, bankovervaller en toegewijde echtgenoot. Het beste van twee werelden zou je kunnen zeggen.

En zijn vrouw Madge Nelson (Allison Janney)

© Sony Pictures Releasing Belgium

Als Walter ‘Clyde’ zou zijn is Madge zijn ‘Bonnie’. Een gezellige en lieve huisvrouw die bijklust als schurk. Moeder van drie kinderen, echtgenote van Walter en natuurlijk zijn rechterhand bij al hun doortrapte projecten. Madge is het type dat een slimme overval uitvoert en vervolgens thuis een overheerlijke appeltaart bakt voor de kinderen.

Laten we de Nelson kinderen niet vergeten

© Sony Pictures Releasing Belgium

Walter Junior is de oudste zoon. Hij ziet een leven als superschurk helemaal zitten en kan niet wachten tot hij zelf als snodaard aan de slag kan. Tina is de enige dochter van Walter en Madge en tevens de grootste fan van Scarlet. Binky is de jongste en ondanks dat hij nog in de luiers zit is hij een crimineel wonderkind van wie we nog grootste dingen kunnen verwachten.

Benieuwd naar Minions? Bekijk hier alvast een fantastische featurette waarin Kevin, Stuart en Bob voorgesteld worden!

 

Lees meer