Bloedserieus: deze Halloween kan je feesten onder een douche van bloed

Jij bent al die gewone fuiven en festivals beu? Wel dan kan je op 31 oktober naar Amsterdam trekken voor de allereerste Blood Rave en dat betekent exact wat je denkt dat het betekent. De organisatie is van plan om compleet uit de bol te gaan "onder een douche van 5.000 liter bloed."

Halloween mag dan een feest voor jong en oud geworden zijn, met kleine kinderen zouden we niet naar Amsterdam afzakken dit jaar. De organisatie wenst "vanwege de aard van het evenement" anoniem te blijven. Maar quotenet.nl wist via de domeinregistratie van blood-rave.com en gegevens uit het handelsregister te achterhalen wie er achter dit lugubere feestje zit. Dat blijkt de Amsterdamse evenementenorganisatie achter de Nederlandse versie van Neon Splash te zijn.

Het gaat hier dus niet om de eerste de beste groep gekken maar om een ervaren evenementenorganisator. Bij Neon Splash spuit men al met verf in het publiek dus waarom zou dat niet met bloed kunnen, moet men gedacht hebben. De organisatie heeft laten weten dat het hen menens is , aldus quotenet:

"Het gaat niet om een grap, maar om een vrij spannend experiment. Wat betreft het bloed; hier zijn we naar aan het kijken, we willen gewaagd zijn en een discussie los krijgen, wat tot nu toe aardig lijkt te lukken. Verder willen we een tegengeluid zijn in de evenementenindustrie die normaal gesproken erg cliché is. Wat bekende DJ's, een hippe locatie, decoratie in een themaatje en een naampje eronder van een designer. Wij willen mensen iets nieuws brengen, mensen iets laten ervaren en ontdekken, aan het denken zetten en daarmee zichzelf ontdekken."

Blade

Inspiratie voor het bloedfeestje komt vanuit de horrorfilm Blade uit 1998. Daarin verpest Wesley Snipes als vampierenjager de allereerste bloodrave volledig door serieus wat kont te schoppen.

 

Wij zien u daar?

(Bron: Quotenet.nl)

Zet ook hier even je tanden in: