Dries van Asparaguus slaat zijn restaurant in de Versuz helemaal kort en klein

Dries Nuitten, enkele maanden geleden samen met Guus winnaar van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant', heeft gisteren in een woede-uitbarsting zijn tijdelijke zaak in discotheek Versuz kort en klein geslagen. De Hasseltse discotheek heeft de samenwerking meteen stopgezet.

Samen met Guus won Dries in juni nog de finale van het populaire VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'. Sindsdien leek alles goed te gaan voor het duo van Asparaguus. Midden juli opende een tijdelijk restaurant in discotheek Versuz, en na de sluiting in oktober zouden ze verhuizen naar het prestigieuze Kasteel Pietersheim in Lanaken, waar ze ook tijdelijk hun kookkunsten zouden presenteren.

Stoppen slaan door

Hun avontuur in de Versuz zit er echter al op, want de Hasseltse discotheek heeft met onmiddellijke ingang beslist om de samenwerking stop te zetten. Volgens Het Laatste Nieuws had Dries gisteren een glas te veel op, waarna de stoppen doorsloegen en hij de keuken kort en klein sloeg. Daarna moest ook het tijdelijke restaurant eraan geloven. Ook Guus kreeg enkele borden over zich heen, gelukkig zonder erg.

Een collega-restauranthouder probeerde de boel te kalmeren, maar ook hij moest enkele rake klappen incasseren. Ook toen de politie aankwam, was Dries nog niet uitgeraasd. De agenten besloten dan ook om hem een nacht te laten kalmeren in de cel, en er werd een pv opgesteld voor vernieling.

Lees meer