7 Manieren Hoe Cannabis Een Betere Ouder Van Je Maakt

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

opinie Laten we er geen doekjes om winden: Ouder zijn is geen makkelijke klus. We hebben allemaal overlevingstechnieken ontwikkeld, de één al wat effectiever dan de andere. Een heleboel mama's en papa's kiezen voor voorgeschreven medicatie en alcohol om beter om te kunnen gaan met de alledaagse drukte van het leven – en anderen kiezen voor cannabis.

Wanneer ik een tijdje geleden gestopt was met cannabis werd ik prikkelbaar, angstig, depressief en ik verloor soms mijn interesse om met de kinderen te spelen.

Wanneer ik terug cannabis gebruikte was ik binnen enkele minuten terug mijn oude zelf. Het was toen dat ik dat me realiseerde hoezeer mijn cannabisconsumptie me helpt bij het ouderschap.

Natuurlijk gelden bij cannabis dezelfde regels als andere substanties: gebruik het verantwoordelijk, doe het veilig en hou het weg van de kinderen.

Maar een pufje hier en daar kan zeker geen kwaad. Hier is waarom:

Cannabis vergroot je geduld

Geduld is