Nooit meer boetes dankzij nieuwe app

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

De applicatie Flitsmeister heeft vandaag in Nederland meer dan 850 000 actieve gebruikers. Het succes? De real-time verkeersinfo dankzij de community en de kostprijs, de app is helemaal gratis. Onze Noorderburen liepen al warm en nu is België aan de beurt. Om Belgische gebruikers de app te laten ontdekken werkt Flitsmeister voortaan samen met de Belgische radiozender TOPradio.

Vandaag is Flitsmeister in Nederland een begrip onder chauffeurs. Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rij je veiliger en vermijd je files op je route.

De app informeert je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Flitsmeister wil autorijden goedkoop, veilig en makkelijk te maken.

De meerwaarde van Flitsmeister is de hechte community van vele gebruikers op allerlei mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor ze beschikken over de meest accurate informatie onderweg. Daarnaast is er een samenwerking met Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie beschikt.

Voortaan ook in België

Flitsmeister heeft ambitieuze plannen. Na Nederland wordt de verkeersdienst ook in België uitgerold met versies in de verschillende landstalen. Ook andere landen zullen volgen want op termijn wil Flitsmeister de nummer 1 verkeers-app van Europa te worden. Het eerstvolgende doel is het uitbrengen van een volledige Benelux-versie en bij verdere uitbreiding zal de focus als eerste liggen op landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Flitsmeister op de radio

Om de Belgische versie van de app van de grond te laten komen wordt er samengewerkt met TOPradio. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie op de radio tijdens de verkeersoverzichten. Het gaat hierbij om zowel file- als flitsinformatie. Na de mediasamenwerkingen met de grootste stations in Nederland (Radio 538, Qmusic Nederland, …) is TOPradio het eerste Belgische radiostation dat de samenwerking met Flitsmeister aangaat.

Flitsmeister proberen?

De app is gratis te downloaden voor alle iOS en Android-smartphones.