Wojooo! Philippe Geubels verbreekt WereldRecord kussen op Rode Neuzen Dag Liveshow

't Is gebeurd: Philippe Geubels heeft live tijdens de Rode Neuzen Dag slotshow op VTM het wereldrecord op de wang kussen verbroken. Hij kreeg daarbij de hulp van de Miss België-kandidates die de komiek maar liefst 65 kussen op de wang gaven binnen de 30 seconden. 

Philippe en de Miss België-kandidates zamelden met hun wereldrecord maar liefst 16.250 euro in. Of Philippe ervan genoten heeft? "Het voelde eerder alsof ik tussen supporters van den Antwerp en den Beerschot zat." Zijn vrouw vond het blijkbaar allemaal oké: "Ik heb dat nog niet gezegd", aldus Philippe die tijdens de recordpoging de geweldige steun kreeg van Nathalie Meskens.

"Ik verdubbel het bedrag!"

Alsof dat niet genoeg kwam, volgde meteen na de recordpoging nóg een verrassing toen de one and only Willy Naessens uit het publiek riep dat hij het totaalbedrag verdubbelde. "Marie-Jeanne is er niet bij, anders zou ze op mijn tenen trappen", aldus een vrijgevige Naessens. Na licht aandringen van Koen Wauters en het publiek verhoogde Willy z'n bedrag nog tot 20.000 euro. "En een zwembad?", probeerde hosts van de avond Jonas Van Geel en Koen Wauters. Maar helaas: het bleef bij de 20.000 euro.

© vtm

De liveshow is nog volop aan de gang. De tussenstand staat momenteel op 1.849.555 euro. Straks weten we hoeveel Qmusic, VTM en Belfius hebben kunnen inzamelen voor Rode Neuzen Dag, een actie om kinderen met psychische problemen te helpen. Geld storten kan nog via rodeneuzendag.be of via 0800 24 666.

Check ook zeker onze video met reacties voor, tijdens en na de show:

 

En van Jonas Van Geel zijn fameuze navelpiercing:

 

Lees meer