Zet dat pintje maar koud: Haldis krijgt een eigen tv-programma op één

"Haldis een pintje!" Het zinnetje werd even een hit in Vlaanderen door het succes van het personage Haldis in 'De Biker Boys'. Umesh Vangaver krijgt van één nu een eigen tv-programma: 'Umesh pop-up teevee'. Een half uurtje televisie met reportages die we volgens Umesh niet mogen missen.

De beschrijving van het programma doet ons alvast een beetje aan De Biker Boys denken. Umesh trekt zonder enige ervaring door Vlaanderen op zoek naar plekken waar hij nieuws kan rapen. Hij is ervan overtuigd dat hij een waar kijkcijferkanon kan worden, maar uiteraard loopt dat niet altijd van een leien dakje. Umesh gaat alles eens proberen, en zullen hem onder andere zien als Wetstraat-journalist, undercover-reporter, gameshow-host en zelfs als doorwinterde karakteracteur.

Veel enthousiasme en goede bedoelingen, maar daar blijft het ook bij. Al is Umesh ervan overtuigd dat hij over enkele jaren een eigen tv-zender zal hebben en dat zijn programma de norm zal zijn. We zien Umesh pop-up teevee, een programma van Koeken Troef!, in het voorjaar op één.

We zijn benieuwd: zal Umesh een blijvende indruk nalaten of zullen we hem voor altijd kennen als Haldis?

Lees meer