Als de lijnen op je handpalm deze letter vormen, ben je heel speciaal

De levenslijnen op je hand worden al duizenden jaren gelezen alsof ze een betekenis hebben. En misschien zeggen ze ook wel iets over onze persoonlijkheden. Vooral als de lijnen de letter M vormen, zou je heel bijzonder kunnen zijn.

Het is misschien een leuke rondvraag aan de feesttafel met familie en vrienden de komende week. Maar het is goed mogelijk dat niemand de letter M in zijn of haar handpalm kan zien, want blijkbaar is het heel zeldzaam. De theorie is afkomstig uit de handlijnkunde, een oude wetenschap die duizenden jaren in de tijd teruggaat naar India, waar die uit de Hindu-astrologie ontstaan is.

Succesvol en met mensenkennis

Het boek Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates & Karma vermeldt de letter M die in sommige handpalmen voorkomt. Het is een teken van geluk, en de drager zou iemand zijn die succes heeft in de carrière die hij of zij kiest, omdat die persoon beschikt over een sterke zelfmotivatie en een ijzeren discipline. Het boek heeft het zelfs over een gave, aangezien het wijst op een uitzonderlijke intuïtie.

Maar het gaat nog verder: mensen met de letter M in hun hand kunnen anderen perfect inschatten. Ze kijken door leugens en bedrog, ze weten meteen of iemand de waarheid vertelt.

Links of rechts?

Volgens de theorie hangt het wel af van of je nu links- of rechtshandig bent. Schrijf je met links, dan moet je naar de lijnen op je rechterhand kijken. Voor rechtshandigen geldt het omgekeerde. Dus het is best mogelijk dat de M in één handpalm staat en dat het net de verkeerde is.

Maar uiteraard is het geen drama als je geen M ziet staan. Want ...

© memegenerator.net

(Bron: Metro.co.uk)

Lees meer