11 fantheorieën over Game of Thrones die keihard waar moeten zijn

De fans van Game of Thones beleven drukke dagen: het nieuwe seizoen komt er aan en ze zijn druk bezig met het bedenken van theorieën, de ene nog zotter dan de andere. Hier zijn 11 fantheorieën over Game of Thrones die keihard waar moeten zijn:

1. Melisandre is één of andere zombie

© Giphy

We weten niet wat, maar er is iets met die vrouw: zo mysterieus met al die toverkunsten! En dan ook nog die halsketting die ze nooit afdoet. Misschien heeft die ketting magische krachten. Plus, ze heeft het nooit koud aan The Wall. De fans zeggen dus dat ze een zombie is.

2. Roose Bolton is een levend wezen dat gezichten van andere mensen steelt

© Tumblr

Nog zo'n louche zaak naast Melisandre. De Bolton-familie staat sowieso al gekend om haar voorliefde voor het villen van mensen. Het is dus volgens de fans perfect mogelijk dat Roose een levend wezen is dat gezichten steelt van andere mensen.

3. Syrio Forel is eigenlijk Jaqen H’ghar

© Tumblr

De dood van Syrio Forel, de man die Arya leerde zwaardvechten, werd niet expliciet gefilmd. De mogelijkheid bestaat dus dat hij ontsnapt is. Bovendien leek Jaqen H’ghar Arya al te kennen op het moment van hun ontmoeting. En hij spreekt Arya aan met boy, net zoals Syrio deed. Meer aanwijzingen hebben de fans dus niet nodig!

4. The Hound leeft nog ...

© Giphy

Jaja, de fans weten allemaal dat Sandor Clegane dodelijk verwond was. Maar Arya weigerde om hem te euthanaseren, dus sommige fans zijn ervan overtuigd dat hij nog leeft.

5. ... en hij gaat het opnemen tegen zijn broer The Mountain

© Giphy

Ook Gregor Cleane zou nog leven en beide broers vechten tegen elkaar in de strijd tussen Cersei en the Faith of the Seven.

6. De eerste vrouw van Tyrion leeft nog én heeft een kind

© Imgur

Tysha werkt als prostituee in Bravos. Plus, ze heeft een 14-jarige dochter die Lanna heet: een afkorting voor Lannister uiteraard!

7. Cersei is verantwoordelijk voor de dood van Joffrey

Maar het was uiteraard een ongeluk, want ze probeerde eigenlijk Tyrion te vergiftigen. LOMP!

8. Bran Stark heeft (per ongeluk) Jojon Reed gekannibaliseerd

© Giphy

Het is al even geleden dat ze nog in beeld waren, maar ook rond Bran en Jojon hebben de fans een theorie. De laatste keer dat zij in de serie verschenen, kreeg Bran één of andere kruidensmurrie met een rode vlek in. Hij maakte zich zorgen dat het bloed zou zijn. Het bloed zou van Jojon kunnen zijn, hij was immers enorm verzwakt.

9. De meeste Northern Houses zijn (stiekem) aan het rebelleren en willen Jon Snow tot koning van het Noorden kronen

© Giphy

Deze theorie staat bekend als de Grand Northern Conspiracy. House Manderly en House Mormont zijn Boltons macht over het Noorden subtiel aan het saboteren sinds de dood van Robb Stark en willen Jon Snow tot koning van het Noorden kronen. Niet dat Jon Snow van iets weet, uiteraard. ;-)

10. Robb Stark leeft nog

© Giphy

Oké, het was vrij duidelijk dat hij die aanval niet kon overleven. Maar het is volgens de fans goed mogelijk dat hij nog heeft kunnen wargen in zijn direwolf: zijn laatste woorden waren immers "Grey Wind". Ook zijn direwolf werd vermoord, maar volgens de fans heeft hij nog verder kunnen wargen in een ander dier.

11. Er komt een tweede Red Wedding

© Giphy

Lady Catelyn Stark leeft nog en noemt nu Lady Stoneheart. Ze plant samen met Brienne een val voor Jamie Lannister, als wraak voor de eerste Red Wedding. It's payback time volgens de fans!

OMG, wij kunnen al niet meer wachten op dat zesde seizoen!

© Tumblr

Bron: BuzzFeed, RealtyToday

Meer Game of Thrones