Dit zijn ze dan: de 4 koppels die deelnemen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Nog maar 14 keer slapen en het is zover, de eerste aflevering van Temptation Island komt op tv! VIJF heeft zonet de namen vrijgegeven van de deelnemers en deelt ook al (een heel klein beetje) informatie over hen. Maak hier kennis met de tortelduifjes! 

De vier koppeltjes gingen de ultieme relatietest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Negen dagen zaten ze in het zonnige Thailand en leefden ze er gescheiden van hun big love, maar wel omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben.

Het doel? Testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Ze mochten negen dagen lang geen contact hebben met elkaar en moesten allerlei uitdagingen aangaan. Welke relaties standhouden en welke sneuvelen, zien we vanaf 3 februari.

1. Haroon (24) en Ayse (25)

© VIJF

Het Nederlandse koppel Haroon en Ayse nemen deel aan het programma omdat Haroon in het verleden vreemd gegaan is en hij zich moet bewijzen. Het is nu of nooit. Hij zegt er alles aan te doen om het te laten lukken, maar ziet ook in dat de verleidsters een groot gevaar voor hem zijn.

2. Jolien (25) en Luc (32)

© VIJF

Ze zijn al eens een aantal maanden uit elkaar geweest en dus hangt er veel af van wat er in Temptation Island gebeurt voor het Vlaamse koppel Jolien en Luc. Hij heeft tijdens de break voor de neus van Jolien met een ander meisje staan zoenen en daarom willen ze ontdekken of hun band wel sterk genoeg is. De loyale Jolien hoopt ondertussen dat haar prins klaar is voor een volgende stap.

3. Kirsten (24) en Regilio (28)

© VIJF

Het Nederlandse koppel Kirsten en Regilio is dan weer wel volledig klaar voor de volgende stap in de relatie. Als ze het programma overleven, gaan ze er HELEMAAL voor en gaat Regilio Kirsten misschien wel ten huwelijk vragen.

4. Louise (22) en Marvin (22)

© VIJF

Ze zijn nog maar zeven maanden samen, maar de Vlaamse Louise en Marvin zijn dolverliefd! Ze zeggen beiden geen gebrek te hebben aan aandacht van het andere geslacht, maar zeggen daar geen oog voor te hebben. Geldt dat ook de verleiders op Temptation Island?

Dit zijn de koppeltjes nog eens allemaal samen

© VIJF

In de sneak peek zagen we trouwens iemand die aan het wenen is op de grond. Zou dat Ayse zijn? Of Louise?

Lees meer