Tom Waes doet slechtste poging EVER om Danira Boukhriss te verleiden (maar o zo funny!)

Het is donderdag en dat betekent dat we vanavond op één opnieuw worden getrakteerd op een gloednieuwe aflevering van Mag ik u kussen. Daarin strijdt onder andere Slimste Mens ter Wereld Tom Waes om een lekkere smakkerd van bijna-slimste mens ter wereld, Danira Boukhris. Helaas moet mister Tomtesteron nog een ienieminie beetje sleutelen aan z'n verleidingskunsten ... 

In een fragment dat de aflevering van deze avond niet heeft gehaald, zien we hoe Tom Waes een boodschap schrijft in zijn dagboek met als ultieme doel het hartje van Danira te veroveren. Uiteraard start Tom vol zelfvertrouwen met de woorden: "Liefste dagboek, ik heb vandaag gewonnen bij Mag ik u kussen. Ik was echt blij."

En dan loopt het mis: "Ik was echt bang dat ik van Danira zou verliezen in De Slimste Mens. Totaal onnodig. Maar goed, ik had wel wat schrik dat ze vandaag zo stom zou zijn om wraak te nemen, maar gelukkig heeft ze op tijd ingezien dat dat heel onsympathiek zou overkomen bij de kijkers." Om uiteindelijk te besluiten met de prachtige woorden: "Ze is misschien maar de tweede slimste mens, maar zo slim is ze dan toch."

Check hier het volledige fragment:

 

Lees meer