Koppelsdating.com moet vriendschappen tussen koppels laten ontstaan

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Een gratis site om je gelijkgezinde te vinden. Het is geen dating site zoals je er 13 in een dozijn vindt, maar het is een site die vooral vriendschap tussen koppels moeten laten ontstaan. Vier koppels uit Antwerpen starten het project omdat  ze de noodzaak zagen in hun buurt. 

Koppelsdating.com is een datingsite die exclusief voor koppels is. De bedoeling van de site is dat koppels dankzij hun voorkeuren andere koppels kunnen vinden met dezelfde smaken en zo nieuwe vriendschappen kunnen vinden.

In deze tijden gaat alles zo vluchtig op Facebook dat we soms niet meer beseffen hoe een connectie te leggen met echte mensen. "Toen we samen op restaurant zaten, waren we aan het bespreken hoe klein onze vriendenkring wel is en dat we deze toch wilden uitbouwen." We zijn gaan zoeken op het internet maar vonden niet dadelijk iets dat ons hierbij kon helpen.

We merkten ook op dat datingsites meestal betalend zijn en veel fake profielen bevatten. Daarom gaan we heel streng zijn op de site en gaan alle profielen 2 keer gecheckt worden. Daarnaast gaan we ook streng optreden naar negatief taalgebruik. De bedoeling is dat het een leuke gezellige plaats is waar koppels andere koppels kunnen leren kennen en zo hun vriendenkring verder uitbreiden. Want als je als koppel samen vrienden zoekt, ligt het soms toch iets moeilijker dan als single.