Ow yeah, er is nieuw volk op komst in Thuis! Dit is wat je over hen wil weten

Welkom Tamara, Arne en Jessica! Olivia uit Thuis volgt de lerarenopleiding en op 8 maart leren wij (eindelijk!) drie van haar klasgenoten kennen. Nog eventjes in spanning afwachten dus en in de tussentijd hebben wij toch al wat leuke nieuwtjes voor jullie in petto. Wie zijn die drie newbies, wat komen ze doen én wat moeten we nu al over hen weten?! 

Tamara Vereken (Tine Priem), Arne Guns (Michiel De Meyer) en Jessica Engels (Ditte Jaspers) zijn drie jongeren die samen met Olivia de lerarenopleiding volgen. Wij leren deze drie klasgenootjes kennen omdat ze samen een groepswerk moeten maken. En iedereen die ooit al eens een groepswerk heeft gemaakt, weet dat er dan een grote kans is dat karakters wel eens botsen ... Olivia zou het dus wel eens serieus op haar zenuwen kunnen krijgen, of omgekeerd natuurlijk. Spannend! In afwachting van hun debuut in Thuis stellen wij de drie nieuwkomelingen al héél graag aan jullie voor. Wie zijn ze en wat moet je over hen weten.

Mogen wij aan u voorstellen: Tine Priem die Tamara Vereken zal spelen

© VRT

We hebben Tine al eerder op tv gezien als Anja in Familie - welkom bij Thuis, Tine <3 - en ze speelde ook kleine gastrolletjes in onder andere Aspe en Vermist. Ze heeft al enkele toneel- en musicalprojecten geregisseerd en momenteel geeft ze woord- en musicallessen. Tine zingt ook bij het meisjeskoor Scala & Kolacny-brothers. Wij zijn benieuwd op welk toontje ze zal zingen in Thuis!

Volgens Tine "overtreft Thuis haar verwachtingen" en gaat ze "elke dag met een glimlach naar huis. Het is zo'n warme ploeg, iedereen is lief voor elkaar, je kan hier onmogelijk verloren lopen."

Michiel De Meyer wordt Arne Guns

© VRT

We zijn Michiel al tegengekomen op het kleine scherm tijdens een gastrol in de VTM-reeks Coppers. Fans van musicals hebben hem sowieso al wel eens op een podium kunnen zien schitteren. Sinds hij twaalf is, speelde hij al mee in de musicals Pinokkio, Peter Pan, Jungle Book en Hans & Grietje. Na zijn opleiding, die hij in Nederland volgde, speelde hij ook in de musicals Marie-Antoinette, Hartsvrienden, Kiss of the Spiderwoman en The Sound of Music.

Michiel is een échte Thuis-fan, zo hebben wij ze graag <3: "Op vrijdag mocht ik als kind altijd langer opblijven en dan keken we naar Thuis, onder een dekentje met een zakje chips. Dat was een echte happening." Dat doen wij nu nog aaaaltijd, zou Michiel dat ook nog steeds doen? ;-)

En Ditte Jaspers kruipt in de huid van Jessica Engels

© VRT

Ook Ditte komt uit de musicalwereld. Ze behaalde een bachelor in de Musical aan het Conservatorium van Brussel, waar ze les heeft gekregen van de enige echte Leah Thys (Marianne) en Luk De Koninck (William). Momenteel is Ditte bezig met de repetities voor Sisters of Swing, een musical over de Andrew Sisters.

Ditte verklapt ons alvast hoe het was om les te krijgen van de Thuis-acteurs: "Leah Thys was misschien wel een strenge leerkracht, maar als er iets scheelde, kon je wel altijd bij haar terecht. Luk De Koninck gaf me dictie, da's geweldig want wanneer hij begint te vertellen, moet je gewoon je ogen sluiten en ontspannen. Zo'n zalige stem."

Wij kunnen niet wachten tot Thuis morgen begint om hen in actie te zien!

Lees meer