Stop met je droomjob te zoeken, dit is 'm! Netflix betaalt je 1.800 euro per week om te reizen en foto's te nemen

Rondreizen op kosten van Netflix, foto's nemen op superzalige filmlocaties én er dan nog eens geld mee verdienen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je droomjob bestaat echt. En Netflix is op zoek naar jou. De streamingdienst zoekt 'grammasters' en het enige dat je ervoor moet doen, is enkele van je foto's taggen op Instagram. 

Je kan 1.800 euro per week verdienen om voor Netflix foto's te nemen op bekende tv- en filmlocaties. Je mag twee weken lang op kosten van de streamingdienst door Europa reizen en je mag naar exclusieve premières gaan, celebs ontmoeten en op de set van Netflix-series gaan. De foto's die je daar neemt, komen op het Instagram-account van Netflix.

Om van een idee te hebben wat je allemaal mag doen: als je gekozen wordt als 'grammaster', mag je naar de set van Sense8, Marseille, The Crown en Suburra. Wil je zelf ook meedoen? Volg Netflix op Instagram en gebruik de hashtag #grammasters3 bij drie van je foto's voor 6 maart 2016. Wie weet word jij wel gekozen!

In de Verenigde Staten heeft Netflix al zo'n project gedaan. Drie lucky grammasters hebben enkele weken rondgereisd voor de streamingdienst en dat ging er zo aan toe:

 

Lees meer