Kraakt het, dan smaakt het! 13 bewijzen dat de nét niet aangebrande stukjes het allerbeste zijn

Te hard gebakken eten zou ongezond zijn. Maar waarom zou je nu het lekkerste deel van je maaltijd laten liggen? Jij hebt je eten het liefst wanneer het nét niet aangebrand is en deze 13 redenen bewijzen dat je groot gelijk hebt. 

1. Een pizza is op z'n best is als hij een minuutje te lang in de oven heeft gezeten

Lekker krokant ! :-)

2. En ALLES smaakt beter met zo’n lekker kaaskorstje

Het water komt je al in de mond wanneer je het ziet bubbelen in de oven.

3. Zeker wanneer dat korstje lekker doorbakken is

Zodat het kraakt wanneer je er door snijdt.

4. En hoe zalig is macaroni met een kaaskorstje?

Kan 'kaaskorstjes' je lievelingseten zijn?

5. Die hardgebakken randjes in een aluminium bakje lasagne? HEMELS

Beste stukje van de hele lasagne ! <3

6. Of die stukjes hardgebakken kaas aan een croque monsieur: HOE LEKKER ZIJN DIE?

Stiekem doe je toch gewoon extra kaas op je croque om zeker te zijn dat het er uit zou lopen. ;-)

7. Het beste aan de zomer zijn toch SOWIESO barbecues

Hmmmmmmmmm.

8. Vooral omdat je eten daarbij lekker hard gebakken is

Zou je niet alles kunnen koken op een barbecue?

9. Ook frietjes zijn het beste wanneer ze lekker krokant zijn

GoudBRUIN, zo moeten ze zijn!

10. Zeker die bruine minifrietjes onder in het pak zijn overheerlijk

En sommige mensen laten die dus bewust liggen. ON-BE-GRIJ-PE-LIJK.

11. Geroosterde boterhammen zijn pas klaar wanneer ze nét niet zwart zijn

Zo zijn ze lekker knapperig. HMMMMMM !

12. En zelfs dessert is het beste als het nét niet aangebrand is

Crème brûlée !! <3

13. En er zijn dus mensen die de lekkerste stukjes laten liggen

Hoe durven ze?? Maar jij eet deze dan met veel plezier op. :-)

Laat je eten dus vanavond maar een beetje langer in de oven zitten en geniet ervan !

© Giphy

Lees meer