Afvallers reageren op ontknoping: "Ik vertrouwde 1 iemand voor 100 procent: De Mol"

Nu we weten wie De Mol is, konden ook de andere afvallers eindelijk vrijuit spreken over hun verdachtmakingen en (helaas gefaalde) tactiek. Vooral voor Bruno was de ontknoping enorm schrikken: "Ik ben van mijn stoel gevallen. Letterlijk. In heel het spel vertrouwde ik één persoon voor 100 procent: de mol dus." Check hier wat de afvallers te vertellen hadden onmiddellijk na de finale: 

 

Vooral voor Bruno was de ontknoping van de mol serieus schrikken: "De Gilles was zowat mijn beste maat daar, samen met Thibaud", legt hij uit, "wij spraken complotten af samen. Dus wat heb ik gedaan? In een spel waar je niemand mag vertrouwen één iemand 100 procent vertrouwd: de mol."

Al houdt Bruno absoluut geen hard feelings over aan de sabotage van Gilles: "Hij was achteraf bezorgd dat ik kwaad zou zijn, maar dat is uiteraard helemaal niet. Hij heeft dat geniaal gedaan, fantastisch gespeeld." Hoe hij reageerde? "Ik ben van mijn stoel gedonderd. Echt. Ge zult het wel zien." Dat belooft volgende week in de negende aflevering waarin we ook al het mollenwerk van Gilles te weten komen.

Check hier ook zeker wat Cathy te vertellen:

 

En Gilles:

 

En Hanne:

 

Meer over de finale vind je hier: