Liesbeth Homans reikt "dronken" award uit op tv-sterren: "Gênant! Stel je voor dat er nu iets gebeurt in België"

Thank God voor Liesbeth Homans (N-VA) dat de show van de negende Vlaamse Televisiesterren niet live werd uitgezonden, want de Vlaamse minister had al vóór de afterparty iets te diep in het glas gekeken. "Ze was echt zat, hé", reageren de grote tv-ster-winnaars van Bevergem achteraf. Al kreeg ze wel een voorzichtige uitnodiging om mee te spelen in het volgende seizoen van Vlaanderens beste Comedy-programma. 

Het was wachten tot de allerlaatste awarduitreiking voor Liesbeth Homans de tv-ster voor Beste Programma mocht overhandigen aan Erik Van Looy voor zijn paradepareltje De Slimste Mens ter Wereld. En helaas, dat verliep redelijk moeizaam, om niet te zeggen compléét gênant voor de minister - die technisch gezien nog in functie was. Woorden als creativiteit kreeg Homans amper over haar lippen (niet simpel natuurlijk, vijf lettergrepen).

Op een bepaald punt begon ze even te flirten met de presentator van de show, Luk Alloo. "Jij bent toch getrouwd hé, Luk?", polste Liesbeth met dubbele tong, waarop Alloo de overspelkaart even gretig uitspeelde: "Dat is toch niet zo abnormaal binnen N-VA ..." Awtch.

En kijk, als zélfs de mannen van Bevergem er al een beetje raar van opkijken ... Al zijn ze het tegelijk ook dik, vet eens: "Toch een fantastisch land eigenlijk!"

 

Geen camera's helaas (of gelukkig), maar ook op Twitter kreeg Homans ervan langs

Een overzicht van De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren vind je hier:

© snapchat newsmonkey.be

Nog meer vind je hier:

© snapchat newsmonkey.be