Nee, Ozzy Osbourne niet spoorloos. Hier zijn de (hilarische) foto’s die het bewijzen

Nee, hij is helemaal niet spoorloos sinds zijn breuk met Sharon, zoals een aantal nieuwssites melden. Ozzy Osbourne is gewoon in Los Angeles. En hij heeft laten weten dat de “geruchten dat ik weer aan de drank en drugs zit” niet kloppen.

"Ik ben nu 3,5 jaar nuchter. Ik heb sinds die tijd geen drugs of alcohol aangeraakt en alle verhalen dat ik niet nuchter zou zijn kloppen dus niet", meldt Osbourne in een officiële veklaring tegen E Online.

De 67-jarige zanger voelde zich genoodzaakt te reageren na aanhoudende geruchten dat zijn huwelijk voorbij zou zijn omdat hij opnieuw zou kampen met zijn verslaving. Over een eventuele scheiding van zijn echtgenote Sharon doet Osbourne geen uitspraken. (Het verhaal dat Ozzy op straat gezet is door Sharon wegens een affaire met zijn kapster van 45 klopt wel. Lees: Den Ozzy op straat gezet door Sharon na affaire met zijn coiffeuse).

Bij één van de kinderen

Het stel was ruim 33 jaar getrouwd voordat begin mei de eerste geruchten ontstonden dat de twee zouden gaan scheiden. Osbourne trouwde in 1982 met Sharon en kreeg samen met haar drie kinderen: Aimee, Kelly en Jack.

Uit zijn eerste huwelijk, met Thelma Riley, heeft hij zoons Elliot en Louis en dochter Jessica. Momenteel verblijft Ozzy bij één van die kinderen hebben we uit goede bron vernomen. En, hij kreeg alvast één van de honden mee. Dat weten we omdat Ozzy gisteren gekiekt werd in Los Angeles terwijl hij op stap was met het beest.

Lees meer