"Het is beter dat ik wegga, voorgoed": Thuis-fans in alle staten na dramatisch einde van oerkoppel Simonne en Frank

Voor alle Thuis-fans was vanavond een erg trieste avond. Want een verschrikkelijk drama speelde zich af in de Vlaamse soapserie op Eén en dat op vrijdag de 13e nog wel. We waren allemaal getuigen van hoe Frank Bomans voorgoed afscheid nam van zijn 'Suske' Simonne na 20(!) jaar huwelijk. Het lukt hem niet om de transitie van zijn dochter Kaat te accepteren en dus is hij vertrokken. Gaat dit ooit nog goed kunnen komen? 

"Het is beter dat ik wegga, voorgoed", zei Frank Bomans vanavond tegen zijn Simonne Backx in Thuis. Oerkoppel Frank en Simonne zijn niet meer. Na 20 jaar lief en leed is hun huwelijk vanavond voorgoed voorbij. Voor de trouwe kijkers is dit waarschijnlijk niet een heel big surprise, want de afgelopen tijd waren de barsten in hun relatie al zichtbaar. Maar dat maakt de gebeurtenis voor de Thuis-fans niet minder triest.

En de reden van de breuk maakt de situatie alleen nog maar droeviger. Frank kan namelijk de transitie van zijn zoon Franky naar dochter Kaat niet accepteren. Het feit dat zijn zoon nu een dochter is kan hij maar geen plek geven. Daarom heeft hij besloten er een punt achter te zetten en zijn Simonneke te verlaten. Gaat dit ooit nog goedkomen? Thuis-fans reageren geëmotioneerd!

Dit is waar het op neer komt

Maar sommigen zijn compleet in shock

Of in een ontkenningsfase

Deze Thuis-fan dreigt direct met een boycot

Ook deze kijker ziet het niet meer zitten

Anderen zagen het allang aankomen

Afreageren is misschien ook maar het beste

Sommigen geven zelfs Simonneke de schuld

Maar Simonneke zal altijd ons Baxske blijven

Lees meer