Wat je favoriete ijsje over jou vertelt

Mmmmmmmh, het ijsjesseizoen is weer aangebroken. En geef toe, genieten van je favoriete ijsje terwijl je in het zonnetje zit, er is niets beter! Maar wist je dat je lievelingsijsje ook superveel vertelt over je persoonlijkheid? Of ja: dat zeggen ze toch ... Check zeker of het voor jou klopt. 

1. Raketijsje

Is het wereldberoemde raketijsje jouw favoriet? Dan kan je enorm genieten van verfrissing op een warme dag, maar je verliest het aantal calorieën niet uit het oog. Je bent altijd goedgezind en optimistisch en je zal aan alles een positieve twist geven. Jij bent het type dat enorm gelukkig wordt door andere mensen gelukkig te maken. Doe zo verder!

2. Cornetto

Cornetto-eters hebben een sterk karakter. Je kijkt wat je tegenkomt op je pad en probeert er zo goed mogelijk mee om te gaan. Je wordt door iedereen geapprecieerd en graag gezien omdat je positief in het leven staat. Je kan genieten van de kleine dingetjes, zoals van de chocolade onderaan in het hoorntje, mmmmmh!

3. Magnum

Ben jij een Magnum lover? Dan ligt jouw hart op je tong. Je zegt altijd wat je denkt en neemt graag de touwtjes in handen. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen want je bent enorm sociaal. Je vrienden zijn altijd blij als je aankomt op een feestje, want jij bent een echte sfeermaker. Nice!

4. Ben & Jerry's

Zou jij elke dag een pot Ben & Jerry's kunnen eten? Dan ben jij iemand die weet wat je wil. Je hecht veel belang aan vrienden en familie en je zou echt alles voor hen doen. Je bent een beetje een rebel en gaat graag al eens tegen de regels in. Je hebt veel vrienden en die staan, net als jij, altijd paraat voor een geïmproviseerd feestje. You rock!

5. Solero Shots

'Doe nekeer zot' is jouw motto. Je hebt een sterk karakter en trekt je niks aan van wat anderen over jou denken. Je staat altijd open voor iets nieuws en volgt de laatste trends. Je bent heel sociaal en hebt een enorme vriendengroep. Je bent iemand die zal opvallen door je kledij, maar ook door je sympathieke persoonlijkheid. Wauw!

6. Twister

Twisterfans zijn enorme babbelaars. Je mond staat geen minuut stil en je kan echt over ALLES meepraten. Je bent heel sociaal en je begint zonder problemen met iedereen een conversatie. Je staat heel positief in het leven en je bent niet graag alleen. Jij blijft altijd en overal jezelf, in elke situatie, en dat is echt wel fantastisch!

7. Calippo

Eet jij het liefst een Calippo? Dan ben jij sowieso de grappigste van je vriendengroep. Je vindt het enorm leuk om je vrienden te doen lachen. Je bent heel sociaal en hebt weinig vijanden. Logisch, want je hebt respect voor alles en iedereen. Je laat je niet doen en gaat er altijd voor de volle 100 procent voor. Goed bezig!

8. Schatkist

Kennen jullie het schatkistje nog? Is het nog steeds jouw lievelingsijsje? Dan ben jij een avonturier in hart en nieren. Je durft uitdagingen aan te gaan en zal nooit angst tonen. Je hebt een speels karakter en komt goed overeen met iedereen uit je omgeving. Je grote droom is om de wereld rond te reizen met je beste vrienden. Ga ervoor!

9. Zelfgemaakte mojito-, watermeloen- of andere waterijsjes

Je hebt een creatieve persoonlijkheid en je zal nooit twijfelen om iets nieuws te proberen. Soms mislukt er iets, maar dat trek je je niet aan. Je kan heel goed relativeren en komt goed overeen met iedereen. Je hebt tonnen energie om te presteren op het werk, maar ook om je te amuseren met je vrienden. Ze kijken er altijd naar uit om bij jou op bezoek komen ... omdat ze dan je nieuwste smaken kunnen testen.

10. Softijs

Kan jij enorm genieten van een softijsje op een warme dag? Dan hou jij zeker en vast van wat spanning in je leven. Normaal vind jij maar saai, jij wil elke dag memorabel maken. Je hele leven staat in het teken van plezier, fun en amusement. Jij bent altijd in feeststemming ... en dat zal iedereen geweten hebben!

11. Galette

Jij hebt graag dat alles goed gepland en ordelijk is. Dankzij jou zijn er nooit onduidelijkheden of problemen. Je legt jezelf heel hoge eisen op en zal hard werken om je doelen te bereiken. Je zou wat meer tijd voor jezelf moeten nemen, maar eens je toekomt aan ontspanning ga je volledig uit de bol en maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

12. McFlurry

Kan jij niet voorbij een McDonald’s lopen zonder snel een McFlurry te halen? Dan ben jij een echte ambiancemaker. Stilzitten is voor jou écht moeilijk. Je werkt enorm hard en bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Als je iets doet ga je er altijd volledig voor, op een feestje sta jij als eerste op de tafels te dansen. Blijven genieten jij!

13. Mars-ijsje

Eet jij het liefst de bevroren variant van de heerlijke snoepreep? Dan ben jij een echte levensgenieter. Je vindt het leuk om mensen uit te nodigen voor een etentje en praat en lacht liefst uren aan een stuk met je beste vrienden. Mensen moeten moeite doen om jouw vertrouwen te winnen. Maar eens dat gelukt is, ben je hondstrouw en daarom houden je vrienden enorm veel van jou.

14. Eén bolletje vanille op een hoorntje

Kies jij AL-TIJD één bolletje vanille-ijs, en dan nog het liefst op een hoorntje? Dan ben je iemand die geen risico's neemt en je niet laat beïnvloeden door anderen. Je hebt een hechte vriendengroep en je gaat voor hen door het vuur. Ook als het eventjes wat minder goed gaat, sta je dag en nacht paraat voor je beste vrienden. Jij bent een topper!

15. IJs met fruitsmaak

Eet jij het liefst een lekker fruitig bolletje ijs of sorbet? Dan ben jij iemand die zich aan alle situaties kan aanpassen. Je kan rustig en geconcentreerd zijn als het nodig is, maar je kan ook heel enthousiast uit de hoek komen. Je bent eerlijk en spontaan en je vrienden hebben veel respect voor jou. Je geniet van het leven, en gelijk heb je!

16. Chocolade-ijs

Voor jou liefst elke dag een chocolade-ijsje? Dan ben jij ongetwijfeld iemand die écht van ijs houdt. Je geniet van de kleine dingen in het leven, en het liefst ben je altijd omringd door vrienden en familie. Je bent heel sociaal en sympathiek en wordt dan ook door iedereen graag gezien. Als jij er bent kan het feestje beginnen!

17. IJscoupe met alles erop en eraan

Bestel jij altijd een coupe? Dan ben jij het zonnetje in huis! Je gaat met een glimlach door het leven en kent geen stress. Je bent altijd vrolijk en goedgezind en geeft dat ook door aan je omgeving. Iedereen weet dat jij graag plezier maakt met al je vrienden, liefst op een gezellig terrasje in het zonnetje, terwijl jullie een lekkere ijscoupe eten.

Het is duidelijk, wij hebben dringend nood aan een ijsje!

Lees meer