Zijn Frodo en Harry Potter dezelfde persoon? Deze freaky gif doet ons denken van wel

Frodo Baggins en Harry Potter, twee figuren die lange tijd geleden in de cinema een gezicht hebben gekregen, zijn eigenlijk dezelfde persoon. Of toch de acteurs Elijah Wood en Daniel Radcliffe als we deze freaky gif mogen geloven. Gewoon even de wenkbrauwen omhoog of omlaag trekken is voldoende voor een transformatie waar je de kriebels van krijgt.

Het internet wordt gek van deze straffe link tussen The Lord Of The Rings en Harry Potter. De twee acteurs zijn eigenlijk stiekem dubbelgangers, ook al is Elijah Wood negen jaar ouder dan Daniel Radcliffe.

Het is ons ook niet duidelijk of we nu naar Daniel Radcliffe of Elijah Wood op de originele foto aan het kijken zijn. Volgens onze bronnen zou het wel degelijk de Harry Potter-acteur zijn die plots in Frodo verandert.

Sindsdien zijn er nog GIFs op het internet verspreid, die de gelijkenis in de verf zetten. Het was gewoon de bril van Harry Potter die ons op het verkeerde been heeft gezet...

Ook fans zijn in de war

Daniel Radcliffe heeft echter al vaker de opmerking gekregen dat hij op Elijah Wood lijkt. "We zijn allebei kleine kerels met blauwe ogen en bruin haar", zei hij in november. Hij voegde eraan toe dat de verwarring ook mogelijk is omdat ze allebei beroemd zijn geworden dankzij een rol in een fantasiefilm. Hij heeft zelfs ooit meegemaakt dat een Japanse fan hem vroeg om een foto van Elijah Wood te tekenen. Hij heeft dat dan maar gedaan en schreef: "Ik ben niet Elijah Wood, veel liefs Daniel Radcliffe."

Lees meer