Wat je favoriete Rode Duivel over jou vertelt

Wat is er leuker dan samen met je vrienden supporteren voor de Rode Duivels? Supporteren én jouw favoriet een keigoeie match zien spelen, natuurlijk! Maar wist je dat die favoriete speler ook iets vertelt over jouw persoonlijkheid? Of ja, dat zeggen ze toch ;-). Kijk maar snel of het bij jou klopt!

1. Thibaut Courtois

Jouw favoriet is onze nationale doelman? Dan ben jij iemand die heel zelfzeker is en van aanpakken weet. Jij bent niet vies van een goeie uitdaging, integendeel: jij vindt het leuk als je jezelf ergens voor de volle 100 procent kunt smijten. Maar tegelijkertijd blijf je met je beide voetjes op de grond en word je overal graag gezien. Respect!

2. Toby Alderweireld

Als je fan bent van Toby Alderweireld, dan ben je iemand die heel veel respect afdwingt. Dat komt omdat je enorm eerlijk bent, altijd rustig blijft en positief door het leven gaat. Je wordt dan ook door iedereen graag gezien én geapprecieerd. Voor jou zijn je familie en vrienden het allerbelangrijkste in je leven, voor hen ga je door het vuur. Maar omgekeerd kan jij ook niet zonder hun steun, raad en aanwezigheid. Mooi!

3. Thomas Vermaelen

Jouw favoriete Rode Duivel is Thomas Vermaelen? Dan ben je heel rustig, sociaal en goedlachs. Opvallen hoeft voor jou niet, maar je bent wel graag goed in wat je doet, want dat geeft je voldoening. Je trekt je ook helemaal niks aan van wat anderen over jou denken of zeggen ... zolang jij maar gelukkig bent, samen met je vrienden en familie. That's the spirit!

4. Radja Nainggolan

Als je fan bent van Radja Nainggolan, dan ben je iemand die zich absoluut niks aantrekt van wat de rest van de wereld denkt of zegt over jou. Jij doet wat je wil en volgt alleen je eigen stijl, regels en waarden. Je bent ook een heel rustige en betrouwbare persoon, die zich het liefst omringt met familie. Andere mensen laat je niet vaak dichtbij komen, maar eens ze je hartje veroverd hebben, ga je wel voor hen door het vuur. En zo hoort het ook!

5. Jan Vertonghen

Jan Vertonghen is jouw favoriet? Dan ben je een heel slimme en volwassen persoon, die niet bang is om zijn verantwoordelijkheden op te nemen. Je vindt het belangrijk om een luisterend oor te zijn, te helpen waar je kan en je kennis te delen. Maar je bent ook niet bang om je emoties te laten zien, zeker niet in het bijzijn van je familie. Kortom: een slimmerik met een peperkoeken hartje ... Klinkt goed!

6. Axel Witsel

Gedreven, flexibel, maar ook een beetje mysterieus: dat zijn de woorden die jou het best omschrijven. Het is niet simpel om de 'echte jou' te leren kennen, want je kan je perfect aanpassen aan alle omstandigheden, plaatsen én mensen. Je laat nooit het achterste van je tong zien: je denkt liever goed na en weegt alle voor-en nadelen af. En da's echt wel een grote sterkte!

7. Kevin De Bruyne

Fan van Kevin De Bruyne? Dan ben je misschien wel een beetje koppig, maar dat is alleen omdat je wéét welk doel je wil bereiken en daar alles voor wil doen. Je bent ambitieus en gedreven, maar je bent ook rustig, slim, sociaal en je neemt altijd je verantwoordelijkheid op. Je wil ook graag andere mensen helpen en steunen in het najagen van hun dromen. Vooral voor je familie sta jij dag en nacht paraat, want zij zijn het allerbelangrijkste in jouw leven. <3

8. Marouane Fellaini

Als jouw favoriete Rode Duivel Marouane Fellaini is, dan kunnen we jou het best omschrijven als bescheiden, stil en sympathiek. Het is absoluut niet jouw bedoeling om op te vallen, je blijft liever een beetje op de achtergrond. Maar willen of niet: opvallen doe je toch ... met dank aan je warme en goedlachse persoonlijkheid, je charmes en je gevoel voor humor. Chapeau!

9. Romelu Lukaku

Jij bent grote fan van Romelu Lukaku? Dan ben jij iemand die altijd op de eerste rij staat, een echt haantje de voorste. Je bent een harde werker, ambitieus en je wil zoveel mogelijk bereiken in het leven. Je bent ook altijd bezig met beter worden, vooruitgaan en groeien. Maar hoe hard je ook bezig bent, je zal nooit je familie en vrienden uit het oog verliezen. Daarvoor zijn die té belangrijk in je leven.

10. Eden Hazard

Als Eden Hazard jouw favoriete Rode Duivel is, dan ben jij ongetwijfeld een slimme en rustige persoon. Jij zal niet snel het achterste van je tong laten zien, want je denkt eerst goed na over wat je wil voor je in actie schiet. Andere mensen zullen misschien denken dat jij je nergens zorgen over maakt, maar dat is niet waar: jij wil vooral dat iedereen rondom jou gelukkig is. Mensen die je nauw aan het hart liggen zal je dan ook op sleeptouw nemen en helpen om hun eigen dromen te bereiken.

11. Yannick Carrasco

Zelfbewust, snel, efficiënt en met een uitgesproken mening: dat zijn de woorden die jou het best omschrijven. Jij weet wat je wil en je houdt graag de touwtjes in handen, maar je bent ook eerlijk, direct en een hele harde werker. Daarnaast besteed je wel wat aandacht aan je uiterlijk, want je wil graag goed voor de dag komen. En da's echt helemaal oké!

12. Simon Mignolet

Fan van Simon Mignolet? Dan ben jij ongetwijfeld heel betrouwbaar, kalm en bescheiden. Maar dat wil niet zeggen dat jij je laat doen, want je weet maar al te goed welke richting je uit wil. Jij bent het perfecte voorbeeld van 'geen woorden, maar daden' en dwingt op die manier ook respect af bij andere mensen. Bij je beste vrienden en familie komt ook je andere, losse kant naar boven, want die heb je natuurlijk ook!

13. Jean-François Gillet

Sociaal, actief en met een enorm gevoel voor humor: dat is de omschrijving die het best bij jou past. Jij probeert zoveel mogelijk van het leven te genieten, haalt graag een goeie grap uit en je bent enorm sociaal. Andere mensen zijn dan ook graag bij jou in de buurt, want met jou erbij valt er altijd wel iets te beleven. Al kan jij even goed genieten van een rustig avondje thuis, met je gezin. Het beste van twee werelden, dus!

14. Dries Mertens

Jouw favoriete Rode Duivel is Dries Mertens? Dan ben jij ongetwijfeld een lieve, sociale en zelfs romantische persoon, net zoals Driesje zelf. Maar je houdt er ook van om je grenzen te verleggen en om af en toe een risico te nemen. Want jij kan niet stilzitten: je wil vooruit, altijd maar verder gaan en altijd maar beter worden. Hand in hand met je familie en vrienden, uiteraard. En da's een hele goeie ingesteldheid!

15. Jason Denayer

Jij bent het meest fan van Jason Denayer? Dan ben je een heel rustige persoon, die niet bang is om zijn verantwoordelijkheden op te nemen. In het begin sta je niet te springen om op te vallen en kijk je liever toe van aan de zijlijn. Maar eens je je ergens goed voelt en openbloeit, kan je er wel de sfeer inbrengen en doe je graag mee met de grappenmakers. Je bent misschien geen grote prater, maar je biedt wel altijd een luisterend oor. Op jou kunnen we bouwen!

16. Thomas Meunier

Een harde werker, nuchter en bescheiden: zo kunnen we de fans van Thomas Meunier het best beschrijven. Jij weet dat je moet werken om iets te bereiken en dat doe je ook, zonder zagen. Maar natuurlijk vergeet je ook niet om te profiteren van het leven: als je vrij hebt, dan geniet je écht. Je bent ook iemand die niet ver vooruit kijkt, maar leeft in het hier en nu. Mooi zo!

17. Divock Origi

Als Divock Origi jouw favoriete Rode Duivel is, dan ben jij hoogstwaarschijnlijk iemand die perfectionistisch ingesteld is. Je bent altijd bezig, altijd onderweg en hecht veel belang aan orde en stiptheid. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat je saai bent, want je hebt ook een zot kantje. Als jij beslist om je eens goed te laten gaan, dan barst er sowieso een onvergetelijk feestje los. Let the beast out!

18. Christian Kabasele

Intelligent, rustig, veelzijdig en geliefd bij andere mensen: zo kunnen we de fans van Christian Kabasele het best beschrijven. Jij bent niet zo goed in keuzes maken, maar dat komt omdat je nu eenmaal goed bent in zoveel verschillende dingen. Je kan je ook enorm goed aanpassen aan verschillende omstandigheden, jij voelt je overal en bij iedereen snel thuis. Jij bent goed bezig, zoveel is zeker!

19. Mousa Dembélé

Fan van Mousa Dembélé? Dan ben jij iemand die vooral plezier wil maken in het leven. Jij houdt je niet in en durft uit te komen voor je mening, wat je het respect van andere mensen oplevert. Want die weten waar jij voor staat en wat ze aan jou hebben. Je bent ook iemand die graag leven in de brouwerij brengt, grapjes maakt én altijd klaarstaat voor je vrienden ... zéker als ze samen kattenkwaad willen uithalen ;-).

20. Christian Benteke

Als Christian Benteke jouw favoriete Rode Duivel is, dan ben je iemand die het graag rustig aan doet. Eventjes in de zetel zitten, met de voetjes omhoog, een dekentje en een goed boek of een toffe film: daar kan jij enorm van genieten. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat je lui bent, want eens je een doel gesteld hebt, dan ga je daar ook echt voor. Zolang er daarnaast maar ruimte is voor ontspanning, vrienden en familie. Het ideale evenwicht!

21. Jordan Lukaku

Fan van de kleine Lukaku? Dan ben jij ongetwijfeld een dromer, iemand die veel fantasie heeft en altijd klaarstaat om nieuwe dingen te proberen. Je maakt je zo weinig mogelijk zorgen en je neemt het leven zoals het komt. Je probeert ook om zoveel mogelijk te genieten, zeker van de kleine dingen in het leven. Andere mensen vinden het heerlijk om bij jou te zijn, want jouw enthousiasme werkt enorm aanstekelijk. Keep on dreaming and having fun!

22. Michy Batshuayi

Fans van Michy Batshuayi, die hebben sowieso een uitgesproken mening en zijn niet bang om die overal te verkondigen en te verdedigen. Je houdt van praten, afspreken met vrienden en een goed feestje. Je bent ook wel een tikkeltje rebels, want je laat je door niemand de les spellen. Maar da's ook je grote sterkte: jij bent je eigen baas en doet vooral de dingen die je zelf wil en graag doet. Chapeau!

23. Laurent Ciman

Jij hebt het meest sympathie voor Laurent Ciman? Dan ben jij wellicht - net als hij - een echt familiemens. Wat er ook gebeurt: je gezin en je vrienden komen op de eerste plaats en je bent bereid om daar alles voor op te geven. Jij wordt door iedereen graag gezien en zelfs op handen gedragen. En dat heb je volledig aan jezelf te danken, want je hebt een enorm warme persoonlijkheid, je bent altijd vriendelijk en heel sociaal. Mooi zo!

Maar wie jouw favoriete Rode Duivel ook is, één ding hebben we allemaal gemeen: we gaan keihard supporteren! Go go go, België!

Lees meer