10 redenen om animator te worden bij Activak

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Wat is er zo leuk aan animator zijn bij Activak? Wij geven je hier 10 redenen die je misschien wel kunnen overtuigen om vrijwilliger te worden!

1. Je kan je zelf zo kinderachtig gedragen als je maar wil. Zonder dat iemand raar opkijkt!

2. Je krijgt ontzettend veel liefde van de kinderen. En zeg nu zelf: iedereen voelt zich toch graag geliefd?

3. Je leert de kinderen iets bij. Dat geeft een ongelooflijk gevoel van trots. Op de kinderen... en op jezelf natuurlijk!

4. Je maakt een heleboel nieuwe vrienden. Voor het leven!

5. Je leert allerlei nieuwe skills over leiderschap, conflicten... die je zeker van pas zullen komen in je professionele leven.

6. Je kan deelnemen aan superleuke moni-activiteiten die het ganse jaar door georganiseerd worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de coolste attractieparken of een adventure day?

7. Je steekt zelf de kampen die je begeleidt in elkaar. Laat alle creativiteit die je in je hebt los en verzin de leukste spelen en activiteiten.

8. Je maakt herinneringen die je nooit maar dan ook nooit zal vergeten.

9. Je werkt een hele zomer buiten, in het zonnetje. Maar het voelt eigenlijk niet aan als werken, met andere woorden: een hele zomer vakantie!

10. Je kan op kamp deelnemen aan de allerleukste activiteiten. Wie wordt er nu niet wild van indoor skydiven, paintballen, dierenparken, karten... ? Voor ieder wat wils!