Wat je favoriete frituursnack over jou vertelt

Naar de frituur gaan om een lekker frietje en een overheerlijke snack te eten, daar genieten we allemaal weleens van. Maar wist je dat je favoriete snack ook iets vertelt over jouw persoonlijkheid? Of ja, dat zeggen ze toch ;-). Kijk maar snel of het bij jou klopt!

1. Alleen frietjes

Bestel jij in de frituur enkel frietjes, al dan niet met een sausje erbij? Dan ben jij iemand die niet van verrassingen houdt. Jij weet graag op voorhand wat er gaat gebeuren, dus probeer je zoveel mogelijk te plannen en te regelen. Je houdt van overzicht, orde en een duidelijke communicatie. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je saai bent. Integendeel, als jij je laat gaan ... dan kan iedereen maar beter oppassen ;-).

2. Frikandel of curryworst (speciaal)

Liefhebber van een goeie frikandel of curryworst? Dan ben je een zeer nuchtere persoon, die altijd met beide voetjes op de grond blijft. Je houdt van duidelijkheid, eerlijkheid en efficiëntie. Je zegt ook altijd waar het op staat, want je houdt niet van te veel poespas. Je bent ook heel trouw, andere mensen kunnen op jou rekenen. Als je altijd een 'speciaal' bestelt, dan ben je op de koop toe iemand die héél graag de bloemetjes buitenzet. En gelijk heb je!

3. Viandel (speciaal)

Een goeie viandel is jouw favoriete snack? Dan zie jij er misschien wel stoer uit, maar je hebt sowieso een peperkoeken hartje. Je hebt een hele lieve, warme en sociale persoonlijkheid. Je gaat ook zo positief mogelijk door het leven en probeert voor iedereen goed te doen, zeker voor je familie en vrienden. Maar dat wil niet zeggen dat je over je heen laat lopen, want je hebt ook een 'krokant' kantje ;-). En zo hoort het ook!

4. Kipkorn

Jij gaat altijd voor een kipkorn? Dan ben jij een echte denker. Je bent iemand die altijd de voor- en nadelen goed zal afwegen, hoe onbelangrijk een beslissing op het eerste gezicht ook lijkt. Je gaat nooit halsoverkop te werk, want je bent iemand die niet graag fouten maakt. Je bent misschien wel een beetje perfectionistisch, maar daar is natuurlijk niks mee. Integendeel: doordat je alle opties overweegt, vind je de dingen die echt bij jou passen. En daar kan je alleen maar van genieten!

5. Hamburger

Jij kiest steevast voor een 'gewone' hamburger, eventueel met een laagje kaas? Dan ben jij iemand die in staat is om zich aan elke situatie aan te passen. Je kan heel rustig zijn als het nodig is, maar ook heel enthousiast en uitgelaten zijn als het eventjes mag. Je bent bovendien een heel sociale persoon, die door iedereen graag gezien wordt. En omgekeerd voel jij je ook het best als er mensen in de buurt zijn, je laat je graag omringen door je vrienden en familie. Mooi zo!

6. Bicky Burger

Jij zweert bij een Bicky Burger? Dan kunnen we jou het best omschrijven als een uitgelaten persoon, die helemaal niet op zijn of haar mondje gevallen is. Je houdt van babbelen, babbelen ... en nog eens babbelen, over wat dan ook. Je bent enorm sociaal, sympathiek en vriendelijk tegen iedereen die jouw pad kruist. Je gaat al lachend en positief door het leven en probeert alleen maar de goeie dingen te onthouden. En da's echt wel een mooie ingesteldheid, dus doe zo verder!

7. Vegetarische burger

Jij bestelt altijd een vegetarische burger in de frituur? Dan ben jij iemand die zich niks aantrekt van wat anderen over jou denken of zeggen. Je weet wat je belangrijk vindt, en dat is veel tijd doorbrengen met vrienden en familie, een toffe job waar je je helemaal in kunt smijten, maar ook voldoende ontspanning. Je hecht ook veel belang aan je lichaam en een goede gezondheid, dus probeer je veel te sporten en zo gezond mogelijk te eten. Maar af en toe mag je natuurlijk ook eens zondigen!

8. Kipnuggets of kipfingers (of Chicken Stache of Complimentje of ...)

Jij houdt van die kleine kippensnacks? Dan ben jij een echt zonnetje in huis! Jij houdt van de lichte dingen in het leven, op élk vlak. Je houdt er niet van om voortdurend ernstig te zijn, jij houdt vooral van lachen en wil je zoveel mogelijk amuseren. Je bent ook iemand die altijd goedgezind en heel sociaal is. Enne ... je bent altijd bereid om een grapje uit te halen ;-). Yup, jij brengt leven in de brouwerij, leuk!

9. Loempia

Ha, een loempialiefhebber ... Dat is iemand die nooit de makkelijke weg zal kiezen, want jij houdt van een goeie uitdaging. Je probeert jezelf altijd tot het uiterste te drijven, omdat je daar gewoon een goed gevoel van krijgt. Van jou mag het altijd sneller, beter en avontuurlijker zijn. Je weet ook maar al te goed wat je wil en je bent bereid om daar heel ver voor te gaan. Al moet je wel opletten dat je jezelf niet voorbijloopt en geniet van de mooie momenten. Maar hey, jij komt er wel, dat weten we zeker!

10. Bitterballen

Jij kiest voor een lekkere portie bitterballen? Dan kunnen we jou het best omschrijven als intelligent, nuchter en sociaal. Jij bent iemand die altijd rustig probeert te blijven en op zoek gaat naar haalbare oplossingen, voor jezelf of voor anderen. Want ja: je bent iemand die andere mensen altijd helpt waar je kan, dat is erg belangrijk voor jou. Iedereen weet dat jij iemand bent op wie je kunt rekenen, die je kunt vertrouwen en die altijd en overal klaarstaat om te helpen. Chapeau!

11. Berenpoot (of berenhap of grizzly)

Sportief, sterk, sociaal en een tikkeltje mysterieus: dat zijn de woorden die jou het best omschrijven. Jij bent iemand die heel veel energie heeft en niet kan blijven stilzitten. Je bent dan ook altijd actief bezig, het liefst trek je erop uit in de vrije natuur of ga je op stap met een van je vrienden. In grote groepen hou je je wel een beetje op de achtergrond, je laat niet meteen het achterste van je tong zien. Alleen je allerbeste vrienden en familie kennen je door en door ... en weten dat je een hart van goud hebt!

12. Kalkoenstick (of sitostick)

Wie altijd een kalkoenstick bestelt in de frituur, is iemand met een heel zoete persoonlijkheid. Daarmee willen we zeggen dat je heel lief en vriendelijk bent en altijd goed probeert te doen voor iedereen rondom je. Maar dat wil niet zeggen dat je over je heen laat lopen: je kan best wel je mannetje staan als dat nodig is. Toch probeer je conflicten zoveel mogelijk te vermijden, door respect en begrip te tonen voor elke mening. Mooi zo!

13. Saté

Gaat een saté er bij jou altijd in? Dan kunnen we jou een kameleon noemen, want jij past je overal en altijd goed aan. Het ene moment ben je rustig en beheerst, het andere moment ben je een stoere losbol. 't Is echt moeilijk om één etiket op jou te kleven, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Het allerbelangrijkste is dat jij altijd en overal trouw blijft aan jezelf en gewoon doet waar je je goed bij voelt. Want da's echt perfect!

14. Garnaalkroket of kaaskroket

Wie van kaas- en/of garnaalkroketjes houdt, vindt familie en vrienden het allerbelangrijkste in het leven. Jij bent iemand die letterlijk ALLES doet voor de mensen van wie je houdt, je staat altijd voor hen klaar. Als je iemand nieuw leert kennen, zal je je niet snel openstellen. Maar eens je weet dat iemand jouw vertrouwen waard is, ben je bereid om alles te geven. Jij bent een extreem goeie vriend, met wie je serieus kunt praten en op wie je kunt rekenen, maar met wie je ook goed kunt lachen en feesten. Tof!

15. Kipkaaspunt

Jij bestelt altijd een kipkaaspunt? Dan voel jij je het allerbest in je eigen vertrouwde omgeving, met mensen die je echt goed kent. Je bent gelukkig als je gezellig thuis kan zijn, in de zetel voor de televisie of genietend van een gezelschapsspelletje met vrienden. Je houdt niet van keuzes maken of onverwachte gebeurtenissen en veranderingen. Maar dat hoeft ook niet: eens je gevonden hebt wat jou gelukkig maakt, is het echt geen schande om daarvoor te blijven kiezen. Je zou gek zijn om dat niet te doen, toch?!

16. Boulet

Enthousiast, optimistisch en een levensgenieter: dat zijn de woorden die het best bij jou passen. Jij bent altijd te vinden voor een nieuwe uitdaging, want daar word je gelukkig van. Maar je bent ook iemand die heel graag feest. Je houdt van uitgaan, en ja: je bent ook iemand die op de tafels durft te springen om te dansen. Jij bent een echte optimist, bekijkt alles van de positieve kant en geniet van elk moment. Nice!

17. Cervela (warm of koud)

Liefhebbers van een (warme of koude) cervela, dat zijn eerlijke, spontane en opgewekte Bourgondiërs. Jij zegt altijd wat je denkt, ook al is dat niet altijd wat andere mensen willen horen. Jij hecht nu eenmaal veel belang aan de waarheid en eerlijkheid, want je gelooft dat je daar het verst mee komt. Daarnaast ben je ook iemand die heel erg kan genieten van een heerlijke maaltijd, vergezeld van een goed glas wijn of bier. Zeker in het gezelschap van je beste vrienden, want die betekenen ALLES voor jou.

18. Mexicano

Hou jij het meest van een Mexicano? Dan ben je iemand die graag de extremen opzoekt, voor jou mag het altijd net dat tikkeltje meer zijn. Meer nog: op sommige momenten gedraag je je zelfs als een echte rebel en ga je tegen de regels in. Voor jou is het echt niet gemakkelijk om de instructies van anderen zomaar op te volgen, want je hebt over alles een eigen idee. Maar wees gerust: daar is niks mis mee, je hebt gewoon een sterke persoonlijkheid en een flinke dosis lef. Chapeau!

19. Zigeunerstick

Kan een zigeunerstick jou het meest bekoren? Dan heb jij een heel pittige persoonlijkheid en ben je iemand die weet wat je wil. Je bent het gewend om veel hooi op je vork te nemen, want je wil geen enkele kans laten voorbijgaan. Yup, jij probeert zoveel mogelijk uit het leven te halen. Zo zal je altijd 'ja' zeggen op een nieuwe jobkans, maar ook als een van je vrienden vraagt om samen de bloemetjes buiten te zetten. Je houdt ook van avontuurlijke reizen en deinst nergens voor terug. Amai!

20. Bamischijf of nasischijf

Pittig, straf, uitgelaten en goedlachs: dat zijn de woorden die het best bij jou passen. Want jij hebt een ongelofelijk sterk karakter en trekt je helemaal niks aan van wat anderen over jou zeggen. Je volgt altijd je hart en probeert zoveel mogelijk te bereiken. Je bent ook iemand die in het oog springt, omdat je heel spontaan bent, veel uitstraling hebt en een persoonlijke kledingstijl. Jij loopt altijd rond met een glimlach op je gezicht ... en daar zijn heel wat mensen jaloers op. Goed bezig, jij!

21. Je bestelt zoveel mogelijk

Als jij zoveel mogelijk frituursnacks bestelt - en hopelijk ook opeet - ben je iemand die openstaat voor alles en iedereen. Jij wil nieuwe dingen proberen, maar het liefst in een vertrouwde omgeving en met je familie en vrienden aan je zij. Je probeert je zo weinig mogelijk aan te trekken van wat anderen denken of zeggen over jou. Want jij wil maar één ding: gelukkig zijn en je amuseren met iedereen die je graag ziet. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

En, klopt het bij jou? :-)

Meer favorietjes en wat ze over jou vertellen: