Ben of ken jij een tv-schreeuwer? Dan heeft 'Hallo televisie!' jou nodig voor het nieuwe seizoen

Een tv-programma over mensen die kijken naar tv-programma's. Toegegeven, het concept leek op het eerste gezicht een beetje vreemd. Maar wat als je tussen die tv-kijkers figuren als Albertine en Mathilde zet die voor heel wat glimlachjes zorgen met hun uitspraken? Dan krijg je de komst van een derde seizoen 'Hallo televisie!'. En hiervoor is één nog op zoek naar kandidaten. 

"Wordt er bij jullie wel eens gediscussieerd over wat er op tv is? En mag er ook stevig gelachen worden?" Deze vragen weerklinken in de video waarin één een oproep lanceert voor nieuwe kandidaten. Wie ze precies zoeken? Iedereen. Van koppels en gezinnen, tot studenten, bloggers, vrienden die samen tv kijken ...

In Hallo televisie! krijgen kijkers een exclusieve blik in de huiskamer van Vlamingen die een tv-programma volgen. Dé topfiguren van de vorige seizoenen waren de bejaarde vriendinnen Albertine en Mathilde die allesbehalve een blad voor de mond namen. Maar het programma toont ook de ontroering en het medeleven van de deelnemers en hoe zij naar de wereld kijken.

Inschrijven voor het derde seizoen kan via deze link.

Hallo televisie!, later dit najaar op één.

Lees meer