Newsmonkey zkt enthousiaste community manager / copywriter!

Ben of ken jij iemand die altijd online is en alles kent van sociale media? Iemand die helemaal vastgegroeid is aan zijn/haar smartphone? En bovendien een tien voor taal heeft en dus een hekel aan dt-fouten? Wel, dan hebben we op de redactie van newsmonkey nog wel een plekje vrij!

Wat je bij ons zou komen doen?

Je zal samenwerken met de mensen van het content team. Dat betekent dat je boeiende commerciële artikels mag schrijven voor onze klanten, gaande van technologische snufjes en de nieuwste films in de cinema tot de Aziatische keuken en de laatste marketingtrends. Die artikels verschijnen op onze site of die van de klant en je past je teksten steeds aan de juiste doelgroep aan.

Daarnaast zal je ook op de sociale media actief zijn om merken en bijhorende communities beter te maken. Je beheert de kanalen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat, stimuleert interactie en groei, en denkt pro-actief mee over hoe het allemaal nog beter kan. Je zoekt er kick-ass content voor en plant die op de ideale manier in. Je stimuleert en monitort interactie en analyseert statistieken.

En wat verwachten we precies van je?

Om te beginnen heb je liefst een bachelor- of masterdiploma, en bij voorkeur in een marketing- of communicatierichting, aan je muur hangen. Verder beheers je het Nederlands tot in de kleinste punten en komma's. Je schrijft graag en vlot, ook als het om meer commerciële teksten gaat. Heb je wat technologische kennis, ben je geïnteresseerd in innovatieve thema's die het leven van Gen Y beïnvloeden? Dan is dat een belangrijk pluspunt.

Daarnaast ben je iemand die graag creatief en zelfstandig bezig is. Je respecteert je deadlines en bent punctueel. Kortom, een perfectionist pur sang. En best ben je ook een tikkeltje flexibel en heb je een hekel aan een 9-to-5. Extra punten als je al een eerste werkervaring op zak hebt. De nodige humor en het enthousiasme om er samen voor te gaan zijn ook welkom.

Wat krijg je ervoor in ruil?

Een freelancecontract waarbij we het aantal uren per week in overleg bepalen, maar fulltime behoort zeker tot de mogelijkheden. Net zoals gedeeltelijk thuiswerken. Al is het op de redactie in Gent altijd plezanter! We werken in fantastische, moderne kantoren in de Ghelamco Arena. We vergaderen en lunchen met zicht op het voetbalveld. En er is goeie koffie en gratis bier à volonté.

Geïnteresseerd? Wacht niet en stuur vandaag nog je cv, samen met een motivatie, naar vacature@newsmonkey.be. Overtuig ons en wie weet maak je binnenkort ook deel uit van de monkey tribe!

© Giphy