De 'Stranger Things'-soundtrack komt eraan!

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Voor de fans van de nieuwste Netflix-hit 'Stranger Things' is er goed nieuws: de muziek die in de serie gebruikt is, komt uit op een album!

Stranger Things, dé horror science fiction-reeks van het moment speelt zich volledig af in de jaren 80. Naast de decors, kostuums en rekwisieten ademt ook de soundtrack eighties. Die bestaat uit eighties classics als Toto's Africa en Should I Stay Or Should I Go gecombineerd met het synth-werk van de Amerikaanse band Survive. En voor iedereen die direct fan was van de muziek is er goed nieuws, want hun muziek wordt binnenkort uitgebracht op een album.

16 september

De digitale release van het eerste deel is gepland op vrijdag 12 augustus en komt uit op cd op 16 september. Een tweede deel volgt 19 augustus (en 23 september op cd). Of de soundtrack ook op cassette te verkrijgen zal zijn, is nog niet bekend. Al zou het wel énorm in het thema passen.

De officiële songlijst:

 1. Stranger Things
 2. Kids
 3. Nancy and Barb
 4. This Isn’t You
 5. Lay-Z-Boy
 6. Friendship
 7. Eleven
 8. A Kiss
 9. Castle Beyers
 10. Hawkins
 11. The Upside Down
 12. After Sarah
 13. One Blink For Yes
 14. Photos in the Woods
 15. Fresh Blood
 16. Lamps
 17. Hallucinations
 18. Hanging Lights
 19. Biking to School
 20. Are You Sure?
 21. Agents
 22. Papa
 23. Cops Are Good at Finding
 24. No Weapons
 25. Walking Through the Nether
 26. She’ll Kill You
 27. Run Away
 28. No Autopsy
 29. Dispatch
 30. Joyce and Lonnie Fighting
 31. Lights Out
 32. Hazmat Suits
 33. Theoretically
 34. You Can Talk to Me
 35. What Else Is There to Do?
 36. Hawkins Lab

2e seizoen?

Over een tweede seizoen is nog steeds geen zekerheid al heeft de CEO van Netflix (Reed Hastings) onlangs in een interview met The Guardian aangegeven dat het dom zou zijn, geen vervolg te maken.

Wie geen 24u kan wachten op de soundtrack (en de serie al drie keer heeft gebingewatchd) verwijzen we door naar Spotify waar een officiële lijst van de gebruikte eighties classics staat. DJ Yoda maakte eerder ook al een mix van de soundtrack.

Lees meer