Overal zit hij: Gert Verhulst maakt cameo in nieuwe Vlaamse Romcom (en Josje speelt ook mee)

Haal de Ben & Jerry's, zakdoekjes en kwijlbekjes al maar boven, want deze herfst worden we opnieuw getrakteerd op een romantische komedie van Vlaamse makelij. Na 'Wat Mannen Willen' komt productiehuis Marmalade met een nieuw toppertje: 'Allemaal Familie' it is! Dit wordt niet alleen hét grote witte doek-debuut van Thuis-hottie Bill Barberis, maar onder andere Gert Verhulst en Josje zullen schitteren in een cameo. 

Met de vele talenten die de Vlaamse acteerwereld rijk is, moet het voor een regisseur ongetwijfeld niet zo moeilijk zijn om een topcast bij mekaar te sprokkelen. En daar zullen we ook in Allemaal Familie opnieuw volop van kunnen genieten. Hoofdrollen in de feelgoodfilm van het najaar zijn weggelegd voor Nathalie Meskens, Steve Geerts en Bill Barberis. En zo zullen we de grootste hottie uit Vlaanderens populairste soap Thuis voor het eerst kunnen bewonderen in een langspeelfilm. Verder wordt de cast vervolledigd met Gilda De Bal, Bob De Moor, Inge Paulussen en Wouter Hendrickx.

Gertje en Josje

Maar misschien nog wel het meest opvallende? Niemand minder dan Gert Verhulst zal te zien zijn in een bijrol. Wat hij precies moet spelen, is nog niet bekend gemaakt. Wat we wél weten is dat zijn ex-werkneemster Josje Huisman eveneens een cameo maakt in Allemaal Familie. Iets doet ons nu al hopen dat de korte tijd waarop ze te zien zijn tenminste in een gezamenlijke scène is. Ook Bill z'n geweldige Thuis-collega Moora Vander Veken passeert in de film.

Geluk als momentopname

De film vertelt het verhaal van Bob (Bob De Moor) en Greta (Gilda De Bal) de Jaegher die op het staan om eindelijk van hun oude dag te genieten. Ze hebben twee succesvolle zonen grootgebracht: de zegevierende regisseur Steve (Steve Geerts) en de beloftevolle kok Carl (Bill Barberis). Hun schoondochter Billie (Nathalie Meskens) heeft net een bestseller geschreven en staat op het punt om aan kinderen te beginnen met Steve. En schoonzoon Rik (Wouter Hendrickx) neemt na de dood van hun dochter de opvoeding van hun twee oogappels van kleinkinderen voor zijn rekening.

Wanneer Steve onvruchtbaar blijkt te zijn, Carl ontslagen wordt, Bob en Greta het over een andere boeg besluiten te gooien en Rik zijn overleden vrouw niet kan loslaten, realiseren ze zich allen dat geluk niet altijd een bestemming is in het leven, maar soms slechts een momentopname. Ze moeten onder ogen zien dat je hart en je verstand misschien wel familie van elkaar zijn, maar daarom nog niet altijd met elkaar overeenkomen.

Feest

"De opnames waren een feest en de film is helemaal geworden zoals ik wou. Warm, grappig en poëtisch. Ik kan niet wachten om de film los te laten op het grote publiek", vertelt een enthousiaste regisseur Dries Vos die met Allemaal Familie zijn sprong waagt naar het witte doek. Hij regisseerde eerder al Biker Boys en stond ook in voor de regie van Nieuw Texas, Safety First en Patrouille Linkeroever. Hij werkt momenteel aan een nieuwe fictiereeks voor productiehuis Woestijnvis.

Allemaal Familie, vanaf 23 november in de Vlaamse cinema's.

Lees meer