Wat je favoriete Thuis-personage over jou vertelt

Gaat jouw interne klok ook elke weekdag om 20.10 uur af? En leef je veel te hard mee met het liefdesleven van Toon? Dan ben jij vast en zeker een Thuis-fan! En hoewel we van elk personage fan zijn, is er sowieso één iemand waar je een tikkeltje obsessed door bent. En wat dat over je karakter zegt, lees je hier! 

1. Jana Blomaert

Ben je grote fan van Jana? Dan ben je sowieso iemand die altijd en overal voor iedereen klaarstaat. Zelfs in het holst van de nacht is geen vraag te veel voor jou. Bovendien ben je de verstandigste van je vriendengroep en hou je iedereen op het rechte pad. Maar ook je eerlijke mening en oprechtheid worden méér dan gewaardeerd. En ja: je hebt al heel wat tegenslagen meegemaakt, maar je komt altijd op je pootjes terecht.

2. Olivia Hoefkens

Is Olivia jouw spirit animal? Dan ben jij iemand die altijd zin heeft in een goed feestje. Sterker nog: zonder jou is er gewoon géén feest. Dankzij je optimisme en (soms hilarische) opmerkingen weet je altijd voor de vrolijke noot te zorgen. En ja: af en toe ben je een 'tikkeltje' naïef en daar kan misbruik van gemaakt worden. Maar gelukkig heb je genoeg vrienden die je op het rechte pad houden. Je bent ook iemand met grootse dromen en je staat altijd voor iedereen klaar. Maar bovenal ben je de allerbeste vriendin die iemand zich kan wensen.

3. Tamara Vereken

Vind je Tamara supercool? Dan ben je iemand die een sterke opinie heeft over ALLES. Jep, zowel in je studiekeuze, liefde of kledij: jij bent niet bang om je mening te uiten. En gelukkig maar! Want je vrienden houden er keihard van dat je het altijd voor hen opneemt. Bovendien ben je een beetje crazy in the coconut en heb je altijd wel zin in een goed feestje.

4. Lowie Bomans

Fan van Lowie? Dan ben jij iemand die altijd het avontuur tegemoet gaat. Je houdt ervan om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Bovendien ben je een harde werker. Eenmaal je je ergens op focust, stop je niet voordat je 100 procent tevreden bent. Af en toe kom je wel wat lichtgeraakt over, en dan kan de bom barsten. Maar gelukkig komt dit maar zelden voor en sta je altijd klaar voor je vrienden.

5. Kaat Bomans

Is Kaat jouw favoriete personage? Dan ben jij iemand die allesbehalve bang is om zichzelf te zijn. Je trekt je van niemand iets aan en leeft naar je eigen normen en waarden. Bovendien kom je heel sympathiek over en bruis je van ideeën, enthousiasme en ambitie. Je hebt een echte hands-onmentaliteit en gaat graag nieuwe avonturen tegemoet.

6. Simonne Backx

Vind je Simonne leuk? Dan kunnen we jou een ‘tikkeltje’ gevoelig noemen. Je hebt standaard een pakje zakdoeken bij want je weet nooit wanneer er een triestig moment aan zit te komen. Maar je bent ook iemand die géén vooroordelen heeft. Je ziet het goede in iedereen en biedt altijd een luisterend oor. Je bent ook een gezelschapsbeestje en laat je altijd omringen door je familie en vrienden.

7. Frank Bomans

Fan van de fratsen van Frank? Dan ben jij een harde werker die met zijn beide voeten op de grond staat. Af en toe durf je wel eens een ‘beetje’ buiten de lijntjes te kleuren, maar je staat altijd klaar voor je familie en vrienden. Je komt ook altijd op voor je eigen mening en gaat door het leven volgens het principe: klikt het niet, dan botst het maar.

8. Yvette De Schrijver

Was Madame Toertjes jouw lievelingspersonage? Dan ben jij gegarandeerd de moederkloek van je vriendengroep. Je draagt graag zorg voor andere mensen en staat altijd klaar voor een babbeltje. Je wil altijd hulp bieden en laat je graag omringen door gezelschap. En niet te vergeten: jij bent altijd de eerste die staat te dansen op de dansvloer.

9. Nancy De Grote

Fan van Nancy? Dan ben jij een echte flapuit. Je bent iemand met het hart op de juiste plaats en ziet altijd het goede in iedereen. Bovendien is familie het allerbelangrijkste dat er bestaat voor jou en sta je altijd klaar met een luisterend oor. Je omgeving is grote fan van je eerlijkheid en je grappige opmerkingen.

10. Eddy Van Noteghem

Toch eerder fan van Eddy? Dan ben jij een rasechte kapoen die af en toe wat kattenkwaad uithaalt. Je drinkt maar al te graag eens een pintje (te veel) en soms kom je daardoor in de problemen. Maar je vrienden weten ook dat ze zich altijd kunnen amuseren met jou en dat je het altijd voor hen zal opnemen.

11. Femke De Grote

Vind jij Femke de max? Dan ben jij iemand die héél ambitieus is en het beste maakt van elke situatie. Soms heb je weleens ’t gevoel dat niet iedereen in je gelooft, maar je bewijst altijd het tegendeel. Je bent géén opgever en vecht voor alles wat je maar wil. En met succes! Je omgeving kijkt naar je op en laat zich graag omringen door jouw positieve vibe.

12. Peter Vlerick

Ben jij fan van Peter? Dan heb jij je leven al helemaal uitgestippeld. Je weet wat je wil en wijkt niet af van dat pad. Je bent ook iemand die familie hoog in het vaandel draagt en altijd klaarstaat om iedereen te helpen. Bovendien ben je heel ambitieus en wil je de allerbeste worden in je vak.

13. Renzo Fierens

Is Renzo jouw lievelingspersonage? Dan ben jij party animal nummer één van je vriendengroep. Je staat optimistisch in het leven en niks kan je uit je lood slaan. Bovendien word je gekenmerkt door je creatieve ideeën en hands-onmentaliteit. Je hebt een open geest en je hebt geen vooroordelen. Kortom: iedereen wil jou als vriend.

14. Toon Vrancken

Kijk je graag naar Toontje op tv? Dan ben jij iemand die sportief is en graag een uitdaging aangaat. Je hebt behoorlijk wat zelfvertrouwen, maar af en toe kan je wat emotioneel uit de hoek komen. Want ja: je hebt een grote mond, maar stiekem een klein hartje. Je bent een harde werker maar toch draag je heel wat zorg voor je uiterlijk.

15. Sam De Witte

Vind je Sam leuk? Dan ben jij iemand die niet houdt van vooroordelen. Vroeger speelde je niet met barbies, maar vond je het supercool om kampen te bouwen in het bos. Fancy kleren zeggen je weinig, want comfort primeert. En dat is allesbehalve een probleem, want mensen houden van je stoere hands-onmentaliteit. Je bent ook iemand die héél ambitieus is en recht in je schoenen staat. Je hebt een eigen mening en bent niet bang om die te uiten.

16. Tim Cremers

Vind je Tim helemaal het einde? Dan ben jij iemand die heel plichtsbewust is. Je zal niet snel buiten de lijntjes kleuren en je bent je heel bewust van je eigen grenzen. Bovendien weten je vrienden dat ze jou altijd uit je bed kunnen bellen, want je staat meteen paraat. Je vindt een carrière belangrijk, maar als het er op aankomt zal je altijd kiezen voor je vrienden en familie.

17. Paulien Snackaert

Is Paulien jouw favoriete personage? Dan ben jij iemand die héél creatief is en een duidelijke mening heeft. Je laat je allesbehalve doen en daardoor hebben mensen eindeloos respect voor jou. Bovendien ben jij iemand die heel ambitieus is en weet wat je wil in het leven. Je vrienden vertoeven graag in je gezelschap en weten dat ze altijd bij jou terechtkunnen.

18. Adil Bakkal

Is Dille ook jouw favoriet? Dan ben jij iemand die altijd het goede in iedereen ziet en conflicten vermijdt. Bovendien ben je een echt manusje-van-alles. Je bent zowel creatief, sportief als een harde werker. Eenmaal je een doel voor ogen hebt, wijk je er niet meer van af. Je vrienden waarderen het ook dat je altijd spontaan je hulp aanbiedt en je hen weet te entertainen door je zalige moves.

19. Marianne Bastiaens

Is madam Marianne dé reden waarom je naar Thuis kijkt? Dan ben jij iemand die altijd stijlvol voor de dag komt. Je make-up ziet er altijd piekfijn uit en je laat je nooit betrappen op een bad hair day. En ja: als jij de kamer binnenkomt, kijkt iedereen gegarandeerd naar jou. Jij houdt van de mooie dingen in het leven en geniet er met volle teugen van. Bovendien heb je een ijzersterk karakter en laat je allesbehalve over je heen lopen.

20. Waldek Kozinsky

Fan van Waldek? Dan ben jij een vrouw/man met principes. Je streeft je idealen na en wijkt daar zo min mogelijk van af. Zo vind je vriendschap één van de belangrijkste dingen die bestaan en ben je een echte romanticus. Jij bent ook iemand die niet tegen leugenaars kan. Gelukkig kan je mensen snel doorgronden en weet je meteen wat je aan hen hebt. Maar eenmaal je mensen vertrouwt, doe je alles voor hen.

21. Charité Doumbia

Fan van Charité? Dan ben jij iemand die héél positief in het leven staat. Het liefst van al zou je de hele dag zingen en dansen. Je vrienden zijn dan ook grote fan van je positieve vibes en zijn graag in jouw buurt. Je bent ook iemand die nooit klaagt en conflicten koste wat het kost vermijdt. Bovendien bied je anderen altijd een luisterend oor waardoor ze je snel vertrouwen.

Lees meer