Callboy of Slimste Mens, waarom niet allebei?

Kan een callboy de slimste mens ter wereld worden? Rik Verheye, die Jay Vleugels speelt in 'Callboys', denkt alleszins van wel. In het volgende seizoen doet hij dan ook een gooi naar de titel. Ook Freddy De Vadder, Tomas De Soete en Olga Leyers willen de opvolger worden van Tom Waes. Dat wordt een spannend seizoen Slimste Mens. 

Jay Vleugels uit de VIER-serie Callboys heeft een ferm ego en hoewel hij zichzelf wel als de slimste mens ter wereld zou omschrijven, weten kijkers wel beter. Met z'n grote uitspraken en idiote acties zit het er voor Vleugels niet. Maar de acteur achter de callboy, Rik Verheye, heeft wel degelijk wat grijze massa in z'n bol zitten en neemt dit seizoen deel aan De Slimste Mens Ter Wereld.

Verheye is kandidaat-opvolger van Tom Waes in het veertiende seizoen van de populaire quiz. Dat gaat van start op 17 oktober op VIER. Hij is al de negende bekende kandidaat.

De callboy neemt het onder andere op tegen Olga Leyers, radiopresentator Tomas De Soete, sportanker Ruben Van Gucht, charmezanger Sam 'Basketsloefkes' Gooris, 'De Mol' Gilles Van Bouwel, radiopresentatrice Julie Van den Steen, comedian Freddy De Vadder en de Nederlandse duivel-doet-al Jan-Jaap van der Wal.