De nieuwe single van Milow vertelt "zijn verhaal in een notendop", bekijk nu de videoclip

Milow is een superster in Europa, dat weten we al langer dan vandaag, en dus is het geen verrassing dat zijn nieuwe single - No No No - geregiseerd werd door Jon Jon Augustavo die eerder al werk afleverde voor Macklemore & Ryan Lewis, Mike Posner, Shawn Mendes en Kygo.

Milow heeft ook zelf nog iets te vertellen over zijn nieuwe single:

"Dit nummer is eigenlijk mijn persoonlijk verhaal in een notendop. Het liedje bestaan uit drie delen: het eerste deel gaat over afwijzing in de liefde, het tweede deel over professionele afwijzing. Het derde deel is het belangrijkste, want dat gaat erover dat ik beseft heb dat ik door die afwijzingen sterker ben geworden, dat ik daardoor bij betere dingen terecht ben gekomen. In 2009 begon het voor mij eindelijk goed te lopen met mijn muziek, maar toen was ik al lange tijd bezig. In 2005 zat ik - zoals zoveel mensen wanneer ze 23 zijn, vol angst en zorgen. Ik schreef veel nummers, maar ik wist helemaal niet of dat ooit wel ergens toe zou leiden."

 

(...)

"Vandaag sta ik in het derde deel van No No No. Ik zou de gestage opgang die ik gemaakt heb tot een succesvol artiest niet willen ruilen voor iets anders, zelfs al zou het kunnen. Ik sta vandaag waar ik sta net door de start die ik heb gemaakt en door de deuren die zijn dichtgeslagen in mijn gezicht. Dat heeft me allemaal gemaakt tot wie ik vandaag ben."

Lees meer