"I have to speak up": Marion Cotillard maakt met Instagrampost einde aan geruchten over Brad Pitt

Sinds Angelina Jolie bekendgemaakt heeft dat ze gaat scheiden van Brad Pitt, regent het geruchten over het hoe en waarom. Eén van die geruchten zou zijn dat Brad Pitt 'iets' zou hebben met de Franse actrice Marion Cotillard, zijn tegenspeelster in de nieuwe film 'Allied'. "Dit is mijn eerste en enige reactie", schrijft Cotillard in een post op Instagram. Daarin maakt ze een einde aan de geruchten en kondigt ze tegelijkertijd verrassend nieuws aan.

"Ik ben het niet gewoon om op dingen als dit te reageren en ik neem ze ook niet serieus, maar aangezien deze situatie uit de hand aan het lopen is en effect heeft op de mensen van wie ik hou, moet ik reageren", schrijft de Franse actrice Marion Cotillard in een post op Instagram.

Sinds bekendgemaakt is dat Angelina Jolie gaat scheiden van Brad Pitt, regent het geruchten dat Cotillard daar een aandeel in zou hebben. Ze is namelijk de tegenspeelster van Brad Pitt in de nieuwe film Allied en de twee worden ervan verdacht een affaire te hebben. De Amerikaanse krant The New York Post berichtte zelfs dat Angelina Jolie een privédetective ingehuurd zou hebben die de affaire tussen de twee ontdekt zou hebben.

Mediastorm

"Dit gaat mijn eerste en enige reactie zijn op de mediastorm die 24 uur geleden is uitgebroken en waarin ik meegesleurd ben", begint Cotillard haar post. "Eerst en vooral ben ik jaren geleden de man van mijn leven tegengekomen, hij is de vader van onze zoon en van de baby die we verwachten", gaat ze verder. Ze maakt daarbij handig van het moment gebruik om haar zwangerschap officieel aan te kondigen.

Daarnaast schiet ze terug naar de media na de geruchten over haar en Brad Pitt. "Ten tweede wil ik iedereen 'bedanken' die beweert dat ik kapot van het nieuws ben", klinkt het ironisch. "Ten slotte hoop ik dat Brad en Angelina, voor wie ik allebei veel respect heb, rust vinden in dit tumultueuze moment."

Hier kan je de volledige tekst van lezen:

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up.

Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn't distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery.

Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment.

Lees meer