Ben jij avontuurlijk genoeg om de 'Director of Toughness' te worden en de wereld rond te reizen?

Is geen avontuur voor jou ooit te extreem? Dan word jij misschien wel de volgende 'Director of Toughness' van Colombia Sportswear. De meest wakko avonturiers krijgen 35.000 euro om negen maanden lang oerwouden te doorkruisen, bergen en vulkanen te beklimmen, de meest extreme klimaten te trotseren en daar op sociale media verslag over uit te brengen. Bij het meest afgelegen sollicitatiegesprek ter wereld wordt het sowieso snel duidelijk of jij dit aankan.

Hoe avontuurlijk ben jij écht? Columbia Sportswear is namelijk op zoek naar de ultieme avonturier die als 'Director of Toughness' voor hen negen maanden de wereld rondreist in de meest extreme condities die je je kan indenken. En met ultiem bedoelen ze echt dat geen uitdaging voor jou te groot mag zijn.

Als 'Director of Thoughness' krijg je 35.000 euro om die reis te realiseren en er verslag van uit te brengen op Facebook en Instagram. Je hebt intussen al wel door dat het hier niet gaat om mooie foto's trekken alleen. Tijdens die negen maanden dat je de wereld rondreist doorkruis je oerwouden, beklim je bergen en vulkanen en bied je de meest extreme weersomstandigheden het hoofd. Je wordt daarvoor natuurlijk tot in de puntjes uitgerust door Colombia Sportswear, want daar draait het uiteraard allemaal om.

Om je idee te krijgen van waar je je aan mag verwachten, kan je het onderstaande filmpje van de vorige 'Directors of Toughness' bekijken. Lauren Steele en Zach Doleac beklommen bijvoorbeeld de Cayambevulkaan in Ecuador en Mount Elbert, de hoogste berg van het Amerikaanse Colorado.

Meest afgelegen sollicitatiegesprek ter wereld

Denk je na dat filmpje nog steeds dat deze job iets voor jou is? Hou dan zeker de Instagram-pagina van Columbia Sportswear in de gaten, want daar maken ze bekend waar de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden en wanneer je je kan registeren op hun website. Denk er niet te lang over na, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

De eerste interviewreeks is intussen al bekendgemaakt: die zal plaatsvinden in het natuurreservaat Mount Hood in het Amerikaanse Oregon. Goed nieuws voor ons, want één van de drie andere interviewreeksen vindt in plaats in het Verenigd Koninkrijk, niet al te ver van huis dus. Maar maak je geen illusies, want de interviews worden georganiseerd op de meest afgelegen plekken die je je kan inbeelden, dus op tijd op je afspraak geraken zal sowieso al een serieuze eerste test zijn.

Op Instagram zal Columbia Sportswear bekendmaken op welke locaties de sollicitatiegesprekken plaatsvinden:

Dit filmpje toont de uitdagingen waar de vorige Directors of Thoughness mee af te rekenen hebben gekregen:

 

Lees meer