Deze 9 Instagram-accounts hebben één ding gemeen: je gaat meteen op roadtrip willen vertrekken

Hoewel de zon ons gelukkig nog steeds vrolijk toeschijnt is het einde van de zomer helaas een feit. Maar als je, net als wij, nog niet klaar bent voor de herfst, dan is een roadtrip richting zomerweer de ideale oplossing. Klinkt dat als teveel gedoe? Bekijk dan deze negen zalige Instagram-accounts maar eens. Wedden dat je snel over de streep getrokken zal zijn?  

1. Where's my office now

Voor Emily en Corey van Where's My Office Now is het leven één groot experiment. Hun passie om dingen van en in de natuur te leren staat centraal in hun leven en daarvan brengen ze verslag uit op hun blog.

2. Hipcamp

Hipcamp is niet alleen account op Instagram met foto's om je duimen en vingers bij af te lekken, maar ook een site waar je reizen in de Verenigde Staten kan ontdekken en boeken. Zo staan er onder andere meer dan 280.000 plekken op waar je kan kamperen. Ready to be inspired?

3. The Bus and Us

The Bus and Us brengen op Instagram verslag uit van hun reis die intussen al 1,5 jaar duurt. Van Alaska tot Argentinië, van prachtige scheepswrakken in de jungle tot oude Spaanse forten, op hun account delen ze alle ontdekken die ze onderweg doen.

4. Misadventure Theory

"Iedereen heeft een beetje hulp nodig om de weg kwijt te raken en wij zijn behoorlijk gekwalificeerd in die categorie", omschrijven de bloggers achter Misadventure Theory zichzelf. Op de blog vind je dan ook allerlei tips en tricks over hoe life on the road eruitziet en hoe je dat zelf aanpakt.

5. Bus Around the World

De Poolse nomaden Karol en Aleksandra reizen rond de wereld voor 8 USD (omgerekend zo'n 7 euro) per dag. Met meer dan 50 landen, 150.000 km, 5 continenten en 6 jaar reiservaring op de teller, zijn ze op z'n zachtst gezegd experts in goedkoop reizen.

6. Together We Roam

Jenelle, Parker en hun hond Emma Mae reizen de wereld rond in hun van om zich elke dag opnieuw te laten verrassen door nieuwe landschappen en mensen. Beleef de wereld door hun ogen op dit heerlijke Instagram-account.

7. Roadtrippers

Deze Roadtrippers zijn zo zot van - suprise suprise - roadtrips, dat ze een app hebben ontwikkeld om je eigen epische roadtrip te plannen. Droom je liever weg bij sprookjesachtige landschappen en idyllische reistaferelen in plaats van zelf op pad te gaan? Ook dan ben je de Roadtrippers aan het juiste adres.

8. The Mackenzie Life

Mackenzie Duncan omschrijft zichzelf als een zwerver, een sterrenliefhebber en een talent in het vinden van golven. Gelukkig is hij ook een steengoede fotograaf en deelt hij prachtige beeldjes van z'n heerlijke avonturen op z'n Instagram-account.

9. The Wanderlings

Drie jaar zijn Alita en Colby met hun jeep onderweg geweest en hoewel ze nu weer thuis zijn, hebben ze bergen materiaal van hun epische avonturen. Ze hebben al heel veel foto's op Instagram gepost, maar ze zullen foto's blijven delen tot hun voorraad uitgeput is. En dat zal nog wel even duren.

Lees meer