Zijn de foto's die de Will & Grace-cast post stiekeme hints dat er een reünie aankomt?

Voor fans van comedyserie Will & Grace zijn het zonder twijfel spannende tijden. Sinds de cast van de serie vorige week bijeenkwam, hebben Debra Messing, Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally allerlei geheimzinnige signalen de wereld in gestuurd via Twitter en Instagram. De grote vraag is dan ook wat de betekenis van de groepsfoto's en cryptische boodschappen is. Zou er een reünie aankomen?

"Ik heb het idee dat er morgen iets groots te gebeuren staat", tweette actrice Debra Messing gisterenavond. Het zou natuurlijk kunnen dat het gaat over het presidentiële debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton vandaag. Maar de kans is een pak groter dat er iets helemaal anders aan de hand is. Haar tweet is namelijk de zoveelste in de rij mysterieuze posts op Twitter en Instagram van de castleden van comedyserie Will & Grace.

Sinds Debra Messing afgelopen week bijeenkwam met Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally, doen de castleden er namelijk openlijk geheimzinnig over.

Zo verschenen er al groepsfoto's die duidelijk op een set getrokken waren. Naast Debra, heeft ook Eric aka Will in de serie, een cryptische boodschap van zichzelf met mogelijk een script in de hand gepost. Bij de foto staat: "Vroeger kon ik dit zonder bril."

Volgens de castleden werd deze foto afgelopen woensdag tijdens hun bijeenkomst gemaakt:

Zou er vandaag een reboot van de serie worden bekendgemaakt?