Is je rugzak of handtas groter dan een A4-blad? Dan is die niet welkom op de Student Kick-Off

© Facebook Student Kick-Off

Als je van plan bent om morgen naar de Student Kick-Off in Gent te gaan, dan denk je best twee keer na over wat je daar mee naartoe neemt. Alle rugzakken en handtassen die groter zijn dan een A4-blad zullen namelijk niet toegelaten worden. Laat die dus best op kot, want er zal slechts een beperkt aantal - betalende! - lockers voorzien worden voor wie z'n zakken niet thuis kan laten.

Als je echt wil feesten zit een grote rugzak of overvolle handtas eigenlijk altijd in de weg. Een probleem waar je op de Student Kick-Off in Gent geen last van zult hebben, want alle rugzakken en handtassen die groter zijn dan een A4-blad zullen op het volledige Sint-Pietersplein niet worden toegelaten. Dat heeft de organisatie achter de Student Kick-Off samen met de ordediensten beslist.

Als je een kot in Gent hebt, laat je je spullen dus best daar. Geen nood als je pendelt, want er wordt wel een beperkt aantal betalende lockers voorzien in de Sint-Amandsstraat en Sint-Kwintensberg. De prijs van een locker is 5 euro, maar gelukkig passen er meerdere rugzakken in één zo'n locker.

Lees meer