Kan je binnenkort échte 'Calltoys' kopen? Wij vroegen het aan VIER

We geven het toe, we zijn een tikkeltje verslaafd geraakt aan 'Callboys'. Bij het Googelen van enkele callboy-gerelateerde sites botsten we op twee websites die er wel eens op zouden kunnen wijzen dat de fameuze 'Dildoys' ook realiteit worden. Want waar dient die calltoys.be-website anders voor? Een dildo in de vorm van het 'spel' van je favoriete callboy? Hallo, VIER?

Als je een echte Callboys-fan bent, moet je het maar eens proberen: één van de sites zoeken die in de reeks voorkomen. Zo bestaat callboys.be wel, al raden we je af om die te bezoeken tenzij je écht op zoek bent naar ... euh, een avondje plezier. Maar als je op zoek gaat naar de dildo's (of de website van de dildo's) die de drie mannen verkopen, kom je ook voor leuke verassingen te staan.

Want ook www.dildoys.be bestaat en da's een website waar je op kan doorklikken ... waarna je op de website van VIER terechtkomt. Zijn ze bij de tv-zender van plan om de stukken uit de serie te commercialiseren? Een andere website lijkt te suggereren van wel: ook www.calltoys.be is in handen van Woestijnvis, de producer van Callboys, al is er daar niet veel op te zien.

Dus, waarom al die websites als het niet is om de écht Dildoys aan de man te brengen? Helaas, laat Lies Maesschalk van VIER ons weten. "Dat zou ons iets te ver brengen van de fictie, en we houden er bij VIER wel van om dicht bij het verhaal te blijven." De websites bestaan vooral om er voor te zorgen dat andere mensen die niet opkopen, en brengen de kijker terug naar de Callboys. Jammer!

Lees meer