Verrassende transfer in tv-land: Gert Verhulst gaat exclusief voor VIER werken

Gert Verhulst, de man die op zowat iedere zender in Vlaanderen te zien is, gaat exclusief voor VIER werken. Zijn grote droom is een eigen dagelijkse talkshow te presenteren. Het voorbije jaar was hij vaak te zien op VTM, met 'K3 Zoekt K3' en momenteel met het panelprogramma 'Het Grootste Licht'.

VIER heeft met de baas van Studio 100 een grote vis gevangen. Afgelopen zomer was hij op de zender te zien met een remake van het legendarische VRT-programma Zeg eens euh! Maar Gert Verhulst was echt op iedere zender te zien: op één, op VTM, op VIER, en hij had ook een eigen kookprogramma op Njam! Het nieuws betekent ook dat VTM vermoedelijk alweer op zoek moet gaan naar een nieuw jurylid voor Mijn Pop-uprestaurant, waar Gert naast Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia erg in de smaak viel.

Talkshow

Gert Verhulst zou volgens HLN op zijn boot in Antwerpen proefopnames voor een talkshow hebben gedaan. Het is nog niet duidelijk of VIER daadwerkelijk een praatprogramma gaat maken. "Als presentator zal ik de komende jaren resoluut mijn schouders zetten onder verschillende nieuwe programma's waarmee de zender de komende jaren meer vaste afspraken wil maken met de Vlaamse kijkers", aldus Gert Verhulst.

Sinds hij deelnam aan De Slimste Mens ter Wereld heeft hij een boontje voor VIER en wil hij samenwerken met bekende gezichten als Erik Van Looy, Jani en ook Karen Damen, die haar toekomst een jaar geleden al aan VIER verbond. "Dit is voor mij de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn." De programma's met Gert Verhulst zullen vanaf 2017 op VIER te zien zijn.

Lees meer