Word jij onze nieuwe collega? Newsmonkey zoekt een gemotiveerde (Jr/Sr) accountmanager

Heb jij de overtuigingskracht om aan iemand zelfs je lege kom ontbijtgranen te verkopen? Ben je een netwerker in hart en nieren? En ben je mee met de nieuwste trends binnen de digitale marketing, sociale media en native advertising? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Newsmonkey is namelijk op zoek naar een gedreven (Jr/Sr) accountmanager. 

Wat houdt de job juist in? Als accountmanager ben jij hét gezicht van newsmonkey en Express naar de advertentiewereld toe. Je hebt al een mooie contactenlijst en bouwt die graag verder uit, want je netwerk kan uiteraard nooit groot genoeg zijn. Je beschikt ook over een commerciële flair waarmee je klanten moeiteloos weet te overtuigen om hun communicatie via onze media te laten verlopen. Zelfs via de telefoon kan jij (nieuwe) klanten overhalen om met ons samen te werken. Je staat in voor de commercialisatie van newsmonkey en je adviseert je klanten bij het uitwerken van een digitaal marketingplan met de focus op sociale media en native content.

Een accountmanager kan zich ook goed inleven in de wereld van zijn/haar klanten. Dat wil zeggen dat je creatief en resultaatgericht meedenkt over hun campagnes. Je voegt dus de daad bij het woord en kan moeiteloos projecten van verschillende klanten tegelijk opvolgen. En de communicatie? Die verloopt zeer vlot via jou, of course.

Wat verwachten we nog meer van je?

Naast het feit dat jij een dynamisch, gedreven en proactief persoon bent, ben je ook zeer commercieel gedreven én spat het enthousiasme van je af. Bovendien ben je ontzettend leergierig en wil je zo veel mogelijk ervaring opdoen in de B2B-verkoop in de dienstensector. Een gezonde werkmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn je troeven. Je beschikt over een bachelordiploma of hebt al een pak ervaring én je bent als zelfstandige op korte termijn beschikbaar.

En wat mag jij van ons verwachten?

Bij newsmonkey kom je terecht in een jong, gedreven team dat alles op alles zet om Generation Y te voorzien van nieuws én native advertising op hun maat geschreven, gemonteerd, gefacebookt, getweet, … En of dat werkt? Na een tweetal jaar bereiken we al méér dan 1.900.000 unieke bezoekers per maand. Ons distributiemodel, gebaseerd op het sharen van content via sociale media, maakt van newsmonkey dan ook een unieke site die begrijpt hoe jongeren nieuws consumeren.

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons een boeiende salesfunctie in ruil. Je leert ontzettend veel bij over online adverteren en het bedenken van sociale mediastrategieën. Daarbij heb je contact met toffe collega’s en leer je heel wat nieuwe mensen kennen in de saleswereld.

Klinkt dit als de job van je dromen? Wacht dan niet langer en stuur ons je motivatiebrief en cv door naar vacature@newsmonkey.be. Good luck! En hopelijk tot snel.