GEZOCHT: freelance videomaker/-monteur

Ben je pas afgestudeerd in een filmopleiding en wil je je storten in de wereld van online video? Dan hebben wij dé job voor jou!

Wij zoeken een videomaker die het ene vette beeld na het andere shoot en de hele rimram inkort tot een wervelend geheel. Je bent een pro in Final Cut Pro of Adobe Premiere en je weet als geen ander dat elke video valt of staat met een ijzersterke montage. Jij kan met beelden een verhaal maken en je weet wat werkt.

Je komt terecht in een ambitieus team van zowel journalisten als content creators die online video naar het hoogste niveau willen tillen. Kwaliteit én creativiteit zijn voor ons van het allerhoogste belang, we winden er dan ook geen doekjes om: bij newsmonkey is er ruimte voor jouw ideeën!

Van korte interviews in onze eigen studio's tot de meest ludieke no-nonsenscontent, en dat over de meest uiteenlopende onderwerpen. Aan variatie dus geen gebrek. We gaan je immers niet vragen om een twee uur durend politiek interview te monteren, wél om de beste beelden in een opbouwend verhaal te gieten en om vollenbak te experimenteren!

Wat bieden wij?

Een freelancecontract op een interessante werkplek met een creatief team dat staat te popelen om jouw gemonteerde versies online te smijten. Een plek waar je je gegarandeerd thuis gaat voelen en waar jouw ideeën tellen.

Hoe solliciteren?

Stuur een recente video van jouw hand met je cv naar vacature@newsmonkey.be