Nog niet uitgehuild na Callboys? Kom vanavond naar het herdenkingsmoment voor Jay Vleugels

Jaja, we wéten het: Jay Vleugels is eigenlijk maar een fictief personage, maar hoe komt het dan dat wij nog niet eens een heel klein beetje over zijn dood zijn? Het dramatische einde van de aflevering van gisteren was ook meteen het einde van het seizoen. Dus wat doen we nu dan met ons leven? Wel, je kan alvast naar een wake gaan. 

Jay Vleugels, de knapste West-Vlaming ter wereld, of toch zeker die met de mooiste vlecht, is niet meer en wij hébben het niet meer. 't Is algemeen geweten dat we rouw beter samen verwerken, maar tenzij iemand het budget heeft om en masse callboys te gaan inhuren, moeten we op zoek naar een andere oplossing.

Dat dacht Robin Roos, vermoedelijk een Callboys-fan ook, en dus heeft hij een wake georganiseerd voor ons aller Jay Vleugels (1985-2016). "We nemen vanavond sereen afscheid van Jay. Jayden, zoals zijn ouders hem 31 jaar geleden hebben genoemd", staat het op het Facebook-event. Met nog wat van onze favoriete quotes van onze 'Wings': “Laat het los. Hier ben je veilig.”

Rep je dus vanavond naar de Vlooybergtoren in Tielt-Winge (waar anders?) en neem een bloemetje mee, of een stukje carrosserie van je moto. Beter nog, kom gewoon met de moto, om nog een laatste keer aan onze Callboy te denken. Gelukkig heeft hij een tweelingbroer, maar da's toch niet 't zelfde. *Snif.* We gaan je missen, Jay!

Lees meer