Gevonden aan de Vlooybergtoren: het uniekste Callboys-souvenir ever ... mét telefoonnummer

Callboys is nu écht wel voorbij. Na de laatste aflevering, de laatste traantjes (sorry Jay) en de laatste tweets is het tijd om VIER te stalken voor een tweede seizoen. Maar sommige fans gaan dan toch nog een stapje verder. Zoals ene Kasper Taeymans uit Geel, die dankzij een pak doorzettingsvermogen en een metaaldetector een héél uniek souvenirtje overhoudt aan zijn Callboysmanie. 

Weet je ook niet meer wat te doen nu je avonden zo Callboys-loos zijn? Wel, een fan uit Geel, Kasper Taeymans, zat met hetzelfde probleem. Alleen dacht hij nog een stapje verder toen, tijdens de laatste aflevering, onze Callboys Jays speciale munt van de Vlooybergtoren keilden. Want, wat als de crew niet zo goed had opgeruimd achteraf?

Dus reed Kasper, met een sterk twijfelende vriendin en een metaaldetector in de auto, veertig minuten richting Tielt-Winge, waar ze midden in de nacht op zoek gingen naar de munt. "Mijn vriendin zei dat ik gek was om zo laat op de avond 40 minuten te rijden voor een fictieve munt. Zij dacht dat de munt onmiddellijk door de productie werd gerecupereerd of dat hij al door een voorbijganger zou zijn opgemerkt."

Het hoofd van Jay Vleugels

Maar na een heel eind zoeken bleek Kasper het bij het rechte eind te hebben. "Net voor ik mijn vriendin gelijk wou geven dat de munt er waarschijnlijk niet lag, kreeg ik een mooi signaal onder de schotel van mijn metaaldetector", zegt Taeymans op z'n Facebookpagina. "In de serie werd slechts één zijde van de munt getoond omdat er op de andere kant een bestaand telefoonnummer staat. Toen ik de munt omdraaide en tegelijk het zand eraf veegde, verscheen Jays hoofd op de zilveren munt!"

Bazinga dus, voor de Gelenaar, die uiteraard ook eens naar het nummer belde dat op de munt stond. Helaas, geen Callboy aan de lijn, maar de voicemail van de Callboys-art director. Maar dat laat Taeymans niet aan z'n hart komen. "R.I.P. Jay Vleugels. Wij hebben alleszins een mooi aandenken."

Check hier Kasper Taeymans' verhaal in z'n eigen woorden