Trump zou nu een tv-zender willen oprichten, maar er gebeurt iets vreemds als je naar Trump.tv surft

Als Donald Trump het Witte Huis niet haalt - en daar gaan we stilaan van uit - dan wil hij het maken als mediagoeroe. Er doen al een tijdje geruchten dat de Republikeinse kandidaat voor de presidentsverkiezingen een eigen tv-zender zou willen oprichten. Maar hij is daar misschien wat laat mee, want de domeinnaam Trump.tv is momenteel allesbehalve reclame voor Trump.

Terwijl Trump steeds meer verlies lijdt tegenover Hillary Clinton groeien ook de geruchten dat hij een eigen televisienetwerk wil oprichten. Op het internet staat een domeinnaam dat echter in de weg. Iemand had zijn plannen voorzien en kocht Trump.tv. En toevallig blijkt dat geen fan van Trump te zijn. Check maar wat je momenteel op die website te zien krijgt:

"Hij was zelfs niet georganiseerd genoeg om dit domein (of www.trump.tv) aan te kopen tijdens een publieke verkoop, en hij wil de Verenigde Staten leiden?" De advocaten van Trump zouden de eigenaar volgens het bericht daags na de verkoop met een proces hebben bedreigd, maar dat haalde nog niets uit. "Raad eens wie het domein nog altijd bezit ... niet die kerel!", staat er nog.

24 uur per dag Trump?

Als het netwerk er komt, dan mag je er zeker van zijn dat Trump de grote ster van zijn zender zal worden. Na het laatste grote debat kregen fans via zijn Facebook-pagina al een voorsmaakje te zien. Zo gaven enkele commentatoren live hun mening over het debat, en uiteraard waren ze allemaal extreem in het voordeel van Trump. "Met voorsprong zijn beste debat. Een duidelijke overwinning." En het kon nog erger: "De beste Republikeinse prestatie op een debat sinds Abraham Lincoln." Blij dat we niet in Amerika wonen als dat 24 uur per dag zal worden uitgezonden.

(Bron: Mashable)

Lees meer